Şevket COŞKUN | MEZİTLİ BELEDİYESİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Şevket COŞKUN

Tarih : 6.05.2019  E-Mail : 


MEZİTLİ BELEDİYESİ

Evim Mezitli Belediyesi sınırları içinde Kuyuluk’ta oturuyorum. Kendi işlerim yada oturduğum çevrenin sorunları nedeniyle yılda birkaç kez belediyeye giderim. Seçim öncesi bir yol yapımı ve kanalizasyon nedeni ile gelmiştim. Bir bölümünü yaptılar ve devamını ise geçtiğimiz gün yine belediyeye giderek yapılmasını istedim.

Daha ben eve dönmeden ekip gelmiş ve çalışmaya başlamıştı. Kepçe ve silindir göndererek işlerini çok hızlı bir şekilde yaptılar. Zaman zaman Mezitli Belediyesi için olumsuz haberler de , yazılarda yazdım. Ancak doğruya doğru, Sezar’ın hakkı Sezar’a …Mezitli Belediyesi genelde çok başarılı çalışmalar yapıyor. Hatta geçmişte Büyükşehrin yapması gereken yolları bile asfaltladığını gördüm. Sorunlar iletildiğinde hızlı bir şekilde çözümü yoluna gidiliyor. Başkan Yardımcısı Osman Günay’dan özellikle  bahsetmek istiyorum. Her vatandaşın sorunu ile bire bir ilgileniyor, bir teşekkürü hak ediyor.

Olumsuz işlerde nasıl eleştiriyor ise doğru adımlarda da desteklenmesi gerekiyor. Mezitli Belediyesi doğru yolda. Yeni dönemde de daha başarılı hizmetler vereceğine inanıyorum.

KANALİZASYON SORUNU

Mersin’in merkezinde hala kanalizasyon sorunu çözülmemiş semtler , mahalleler var. Macit Özcan döneminde bile bugün yarın yapılacak denilen kanalizasyon işi bizzat benim direk sorduğum bir konu idi. Hem Macit Özcan hem de Burhanettin Kocamaz göreve gelir gelmez verdikleri söz “Bir aya kadar ihale ederiz” şeklinde olmuştu.

Şimdi Büyükşehri de CHP kazandı ve Sayın Vahap Seçer’in göreve gelmeden de gelince de kanalizasyon sorununu çözeceğini  söyledi. Hatta öğrendiğim kadarı ile Mezitli Belediye Başkanı Sayın Neşet Tarhan’ın Seçer’e yaptığı “ Hayırlı olsun” ziyaretinde de bu konunun konuşulduğunu biliyorum. MESKİ idaresi Kocamaz döneminde boşa yıllar geçirdi. Neredeyse hiçbir şey yapmadı. Umarım bu dönem böyle olmaz ve sözler yerine getirilir.

 




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA