Ali ŞANLI | Kaderleri belli olacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 18.01.2019  E-Mail : alisanli@hotmail.com


Kaderleri belli olacak

Hafta sonu Mersin ekiplerinin bir bakıma kaderini belirleyecek bir maç oynanacak. Bölgesel Amatör ligde liderin 1 puan gerisinde olan Silifke Belediyespor 5 puan gerisinde bulunan İçelspor ile oynayacak.Silifke Belediyespor kazanması durumunda büyük bir engeli aşarak şampiyonluğun en büyük adayı olacak. Tabi ilk yarı göstermiş olduğu performansı gösterirse. En önemli avantaj ise lider Aksaray Belediyespor’un ligin son maçında Silifke’ye gelecek olması.Ama dediğim gibi önce zorlu İçelspor maçını kazanıp lider ile oynayacağı maça kadar puan kaybetmemesi gerekiyor.

Tarihinde ilk defa Bölgesel Amatör ligde oynayan İçelspor lige şampiyonluk umudu ile başlasa da ilk yarı performansı ile şampiyon olma şansı yok. Bu yüzden devre arası en çok transfer yapan takım olarak göze battılar. Hafta sonu oynayacakları Silifke Belediyespor maçı da bir bakıma olmak yada olmamak maçı olacak. Bu maçı kazanmaları durumunda şampiyonluk şanları devam edecek.Ama kaybetmeleri durumunda 6 puan olan puan farkı 9’a çıkacak. Kısaca Mersin ekiplerinin kaderi belirleyecek maç keyifli geçeceğini düşünüyorum.

Üstelik 3 Mersin ekibi Silifke Beldiyespor,İçelspor ve Mut İdman Yurdu arasındaki sıralama da son sırayı alacak takım ligden düşecek,2’nci olan Süper Amatör ligden gelen ile baraj maçı oynayacağını da düşünecek olursak maç 2 kat daha önemli bir hal alacak.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA