Ali ŞANLI | Alta üstte aynı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 16.11.2018  E-Mail : alisanli@hotmail.com


Alta üstte aynı

Geçen hafta Koray Aydın Stadında Süper Amatör ligin zirvesini yakından ilgilendiren bir maç oynandı. Mersin İdman Yurdu lider Toroslar Belediyespor’a konuk oldu. Maç öncesi yaşananlar her iki takım tarafından alkışlarla takdir aldı. O güzel başlangıç maalesef başladığı gibi bitmedi. Kısaca özetlemek gerekirse geçen hafta oynanan Galatasaray Fenerbahçe maçının bitiminde yaşananların benzeri oldu.
Futbola genel bakıldığında en üstteki takımlarla en alttaki takım arasında hiç fark yok. Milyonlar kazanan futbolcularda kavga ediyor, maç başı 300 lira alan da kavga ediyor. Maalesef ülke olarak çok kolay tahrik oluyoruz, aşırı tepki veriyoruz. Profesyonel ligde ve Amatör ligde benzeri durumlar sıkça yaşanıyorsa burada c ezaların çok da caydırıcı olmadığını söyleyebiliriz.
Verilen cezalar tekrar gözden geçirilmeli. Futbolcu bilmeli yapacağı hareketten sonra nasıl bir yaptırım ile karşı karşıya kalacağını, ciddi anlamda futboldan uzaklaşacağını anlamalı. Ayrıca ceza alan disiplin kuruluna gittiğinde indirim görmemeli. Saha içi ve tribündeki şiddeti başka türlü önlenemeyeceğini düşünüyorum.
Umarım futbolu yönetenler kimin ne kadar kazandığına bakmadan, kimin ne renk forma giydiğine bakmadan, gücüne bakmadan yaptırım uygular. Adaleti adaletli dağıtmadığın sürece adalet yerini bulmaz şiddette hiçbir türlü önlenemez diye düşünüyorum.

 




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA