Ali ŞANLI | SÜPER GEÇİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 21.09.2018  E-Mail : alisanli@hotmail.com


SÜPER GEÇİYOR

Süper Amatör liginde 2.hafta oynandı. Mersin İdman Yurdu 2’de 2 yaparak mutlu olsa da bu mutluluğu kısa sürdü. FİFA’dan gelen haberler yönetim ve futbolcular yıkıldı. Resmen sahada kazanıp masada kaybediyorlar. Zaten lige eksi 3 puanla başlamışlardı. Son olarak Bueno’nun  Kulübüne yetiştirme parası ödenmediği için eksi 6 puan ceza daha geldi. Biranda kazandıkları 6 puan resmen buhar oldu. Aslında lig başlamadan önce bunları geleceğini teknik ekip ve yönetim biliyordu çok da sürpriz olmadı yani.

Ligde asıl sürprizi İdman Yurdu 1925 yaptı. Büyük bütçe ile kurulan takım ilk iki haftada 1 puan alarak spor kamuoyunu şaşırttı. Son oynan ve beraberlikle sonuçlanan K.Milliye maçının ardından 5 oyuncu ile yollar ayrıldı. Kısaca fatura 5 futbolcuya kesildi. Bundan sonra olumsuz bir sonuçta sanki teknik adam Mehmet Nacir topun ağzına gelecek gibi. 

Şampiyonluğun diğer adayları Torslar Belediyespor ile Mesksipor  ligin 2. Haftasında kozlarını paylaştı. Kazanan Toroslar ekibi oldu. Aslında maç ortadaydı. Sadece Toroslar temsilcisi girdiği pozisyonları iyi değerlendirdi. Mesksipor ise her sezon yaşadığı hüsranı sanki bu sezon da yaşayacak gibi. 

Oynan iki haftaya bakıldığında sanki her takım her takımı yenecek gibi. Eğer düşünüldüğü gibi olur ise bizi çok ilginç bir lig bekliyor.Umarım düşünülen gibi olur son birkaç yıl görmediğimiz rekabeti bu sezon görürüz.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA