Ali ŞANLI | BİR DÖNEM KAPANIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 20.07.2018  E-Mail : alisanli@hotmail.com


BİR DÖNEM KAPANIYOR

Mersin İdman Yurdu üzerindeki kara bulutlar bir türlü gitmek bilmiyor.3 yıl içinde 5 Lig birden düşerek rekor kıran Kentin tek takımı Mersin İdman Yurdu şimdi de saha sorunu çıktı. Neredeyse 50 yıldır kullandığı Tevfik Sırrı Gür stadını artık kullanamayacağı açıklandı. Tabi bu durum çiçeği burnunda yönetimi de olumsuz etkiledi diyebiliriz. Süper Amatörde oynayacak olan Mersin İdman Yurdu tüm planı Tevfik Sırrı Gür üzerineydi.ancak TOKİ’nin bu yıl stadı yıkacak olması tüm planı bozmuşa benziyor.

Alternatif olarak düşünülen yeni yapılan Mersin Stadı ise maliyeti nedeni ile sıcak bakılmıyor. Sonuç olarak Mersin İdman Yurdu’nda sorunlar bir türlü bitmiyor. Daha net söylemek gerekirse Amatöre düşmesi bile Kulübe huzur vermedi.Yeni yönetim ne kadar dayanır bilmem ama bir taraftan ekonomik sıkıntılar düğer taraftan stat ve tesis sorunu devam ettiği sürece yönetimin başarılı olma şansı yok.

Tevfik Sırrı Gür stadının yıkılacak olması sadece Mersin İdman Yurdu için sorun teşkil etmiyor. İçelspor ve Meskispor’da  bu konuda büyük sıkıntı yaşayacak gibi duruyor.Sanırım Tevfik Sırrı Gür stadı yıkıldıktan sonra değerini anlayacağız vaziyet onu gösteriyor.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA