Ali ŞANLI | İdman Yurdu 1925 | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 13.06.2018  E-Mail : alisanli@hotmail.com


İdman Yurdu 1925

Mersin İdman Yurdu yönetimi yaptığı basın toplantısında planlarını açıkladılar. Bu güne kadar B planı arayışında olan yönetim toplantıda çok ilginç açıklamalarda bulundular. Toplantıda Başkan Hamit İzol, Sabri Tekli ve Turgay Demirtaş hazır bulundu. Yapılan açıklamaya bakıldığında toplantının aslında Mersin İdman Yurdu ile fazla bir bağlantısı yok gibi.

Süper Amatör Ligi takımı olan Yenişehirspor alınarak İdman Yurdu 1925 yapılmış. Buraya kadar her şey normal gözüküyor. İlginç olan İdman Yurdu 1925’’in Mersin İdman Yurdu ile uzaktan yakından ilgisi olmadığı ortaya çıkması. Oysa herkesin B planı beklediği, Amatör Ligden bir takım alınarak kademeli şekilde üst liglere çıkması bekleniyordu.

Başkan İzol’un açıklaması incelendiğinde İdman Yurdu 1925 sıradan bir Amatör takımdan farkı yok. Yani Hamit İzol ve arkadaşlarının takımı. Kısaca yılların takımları olan Camspor, K.Milliyespor, Ormanspor, Yolspor’dan farkı yok. İdman Yurdu 1925 bu Kent için, Mersin İdman Yurdu için kurulmamış gibi gözüküyor.

Ben bu kanıya Başkan İzol’un toplantıda İdman Yurdu 1925 ben ve yöneticilerin,50 kişinin takımı olduğunu söylemesi yönlendirdi. Hal böyle ise destek istedikleri kurumları mutlaka bilgilendirmeleri gerekiyor. Neden mi işimdi sesli düşünüyorum. İdman Yurdu 1925’in yöneticileri yarın TFF 1.Lige çıktığında ya da Süper Lige çıktığında daha güçlü isimlere takımı verebilecekler mi hiçbir ekonomik destek beklemeden. Umarım ben yanılırım, soru işaretleri sorudan ibaret kalır.

 




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA