Ali ŞANLI | Kendimize bakalım | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 25.05.2018  E-Mail : alisanli@hotmail.com


Kendimize bakalım

Tarsus İdman Yurdu Play-Off finalinde Kızılcabölükspor’u 1-0 yenerek 2.Lige çıkması Kente burukta olsa hava verdi. Mersin’in en üst Liginde Tarsus İdman Yurdu’nun temsil edecek olması bazılarını pek mutlu etmese de bana göre insanların önce kendi takımlarına bakıp düşünmesi açısından son derece olumlu bir gelişme olarak görüyorum.
2 Milyon civarında bir Kentin takımı büyük olasılıkla Amatör Ligde oynayacak olmasını insanların yorumlaması gerekirken Tarsus İdman Yurdu’nun 2 Lige çıkmasını içerleyenler bir düşünsün derim. Bir türlü A,B,C planlarını bir türlü hayata geçiremeyenler konuşulmalı,Kulübü borç batağına düşürülenler tartışılmalı,Amatör Ligine gönderenler sorgulanmalı.
Sonuç olarak Tarsus İdman Yurdu’nun 2.Lige çıkmasını destekliyor hatta yapabilirlerse en süt Lige kadar gitmelerini umuyorum. Tarsus İdman Yurdu’nun 2.Lige çıkması kadar küçük de olsa Play-Off final maçının Mersin’de oynanacak olması da ayrı heyecan kattı. Pazar günü saat 21.30’da Sakaryaspor ile Afjet Afyonspor karşı karşıya gelecek. Son birkaç yılı düşünecek olursak gözümüzün pası silinecek gibi. Umarım her iki takımda iyi futbol sergiler ve karşılaşma bol gollü geçer.

 




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA