Ali ŞANLI | B PLANI ÇÖKTÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 18.04.2018  E-Mail : alisanli@hotmail.com


B PLANI ÇÖKTÜ

Mersin İdman Yurdu’nun bugünkü durumuna bakıldığında en büyük sorunun uzun vadeli plan yapılmaması olarak dikkat çekiyor. Günü birlik planlarla, günü kurtaran hamlelerle bir takımın özellikle son 10 yılda nasıl çöküş yaşadığını ders niteliğinde gösterdi. A planı hiç olmayan bir takımın uzun yıllar sonra kötü gidişin ardından B planı yapması daha doğrusu yapamaması yine, ‘ne olacak bu Mersin İdman Yurdu’nun hali?’ sorusunu gündeme getirdi.

Kulüp kapandı kapanacak derken B planı; Meskisspor’un baraj maçında BAL takımı Silifke Belediyespor’u yenmesi ve BAL’a çıktıktan sonra isim değişikliğine giderek Mersin İdman Yurdu 1925 olması üzerineydi. Meskispor’un Silifke Belediyespor’a 1-0 kaybetmesi B planını bozdu. Başka yedek planlar olmadığı için bunu da ellerine yüzlerine bulaştırdılar.

Mersin İdman Yurdu’nun plansız kalması, büyük yatırımın yapıldığı ama bir türlü karşılığının alınamadığı Meskispor’un durumu artık ciddi ciddi tartışılıp yeni sezon öncesi ne yapılacaksa kamuoyu ile paylaşılmalı diye düşünüyorum. Ben yakın zamanda bazı yerlerde köklü değişimlerin olacağını düşünüyorum. Şuan yönetenlerin başarısız olduğunu düşünecek olursak olmalı da. 




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA