Ali ŞANLI | Bir ilk yaşanacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 16.03.2018  E-Mail : alisanli@hotmail.com


Bir ilk yaşanacak

Artık çok rahat bir şekilde Mersin İdman Yurdu'nun bir kaç lig birden düştüğünü dile getirmeye başladılar. Mersin İdman Yurdu'nda bir mucize gerçekleşmez ise önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek. Evet yanlış duymadınız. Aslında daha önce olmamış, ilk defa olacak bir süreç yaşayacağız yeni sezonda. Gelen iddialara bakılacak olursa şuan ki yönetimin TFF'ye başvurarak Mersin İdman Yurdu Kulübünün 2 Lig birden düşürme isteği kabul görmüş gibi görünüyor.
TFF tarafından Kulübe 30 gün süre verildiği bu süre içinde alacaklı olan futbolculara ödeme yapılmaz ise 3'cü Lige düşürüleceği iletilmişti. Mersin İdman Yurdu yönetimi ise artık zor şartlarda sahaya çıkmaktan zorlandıkları, ödeme yapamayacakları gerekçesi ile Kulübün 2 Lig birden düşürülerek BAL'da oynamasını istediler.
Kurtarıcı olarak göreve gelen yönetimin,2 Lig birden Mersin İdman Yurdu'nu düşürmesi bir bakıma Kulübün fişini çekmesi nereden baksanız skandal. Olur da TFF Mersin İdman Yurdu'nu 2 Lig birden düşürüse Türkiye'de bir ilk yaşanacak. Bundan sonraki süreç nasıl işler, B planını kim devreye koyar,B planı hayata geçtiğinde kim Kulüp başında olur,şuan ki sürecin tekrar yaşanmaması için nasıl bir önmel alınır bilinmez ama zihniyet değişmedikçe sonucun pek farklı olacağını düşünmüyorum.

 




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA