Çağla Birsu DURU | REYTİNGSİZ DRAMA DİZİSİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Çağla Birsu DURU

Tarih : 15.02.2018  E-Mail : pskcagladuru@hotmail.com


REYTİNGSİZ DRAMA DİZİSİ

Hayatımızın yaşadığımız bölümü ilgi uyandırmadığından diğer bölümlerini merak etmeyip ekranı kapamak isteriz.Ama bu dizinin final yapıp yapmayacağına siz karar veremezsiniz! Fişiniz çekilene dek her bölümü canlandırmak zorundasınız.İlginizi çeksin çekmesin.Diğer kanallarda reyting rekorları kıran bol kahkahalı seyrine doyum olmayacak cinsten hayatlar varken sizin ki bir dizi drama olabilir.

Çaresiz kitlenir kalırsınız o kutunun içine dört tarafı çevrili sağı solu aşağısı yukarısı ... Kaçış yok! Gerçekten anlayamıyorum insanlar az sorun bol huzur ve güler yüzle rahat yaşarlarken ben kendimi çok harabe bir evde üşürken buluyorum.Geceleri tırnaklarımı tek tek çekiyorlar sanki.Çığlık atsam yine bir tek ben duyacağım.Faydasız milyon tane eylemin içindeyim.Boşlukta düşüyorum manzaram değişmediği gibi çakılmıyorum da sonsuz kere düşüyorum.Acı fiziksel bir kavram olmaktan çıkıyor bir neşterle kalbimi sökseler ruhumun acısından hissetmem gibime geliyor.Kendim dahil herkesten nefret ediyorum da hatıra binayen ara sıra emeği geçenlere gülümsüyorum. 
Bir köşe yazısı için oldukça karamsar cümleler yazdım.Olumlu hissiyatların yanısıra insanlar bu duyguları da hissederler sonu gelmez muhteşem kudretli sancılar.Bunalırlar daralırlar etrafta bir tane sebep ararlarda tutunacak bin tane içinde bir tane bile bulamazlar. 
Çıkışın okları belli değilse hele labirentin içinde oradan oraya koşup dururlar.
Ben size o okların yönünü çizemem ama sizin çizebilecek güçte olduğunuzu söyleyebilirim.İnsanoğlu her türlü acıyla başa çıkabilecek donanımla yaratıldı.Sizi bu fikre ikna etmek zorunda değilim zaten kanıtlanmış bilim bu! İnandığınız sürece o kutunun içinde en kötü oyunculukta reyting alamadan huzurla oturabilirsiniz.
Her öykünün sonu mucizevi bir sonla bitmez.Sizin hikayenizde sıradan olabilir.Ama bu sıradan ağır drama yaşamınızda sahip olduklarınızla maksimum haz sahibi olmaya çabalarsanız siz kazanırsınız.Unutmayın ki çöpte ekmek bulan bir insanla çok lüks bir araba alan bir insanın mutluluğu aynı orandadır.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA