Ali ŞANLI | BİRAZ DA MERSİN’İ DÜŞÜNÜN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 15.12.2017  E-Mail : alisanli@hotmail.com


BİRAZ DA MERSİN’İ DÜŞÜNÜN

Mersin İdman Yurdu ilk yarıyı bir şekilde tamamlamak üzere. İlk yarı yaşadığı sıkıntıları memlekette duymayan kalmadı. Kulübün düştüğü duruma üzülmeyen, şaşırmayan kalmadı. Ancak 2 firma var ki takıma destek verseler belki Mersin İdman Yurdu’nun rakibi FB, BJK ve GS olur. Futbol camiasını yakında takip edenler hemen anlamış olmalı. 

Ben yinede isim vereyim Opet ve NEF’den söz ediyorum. Opet uzun süredir Antalyaspor’a verdiği desteği bilmeyen yok, NEF ise ihtiyacı olmayan Galatasaray’a sponsor olması, formaya reklam vermesi ile gündeme gelmişti. Sahiplerini Mersin’li olması çok tartışılmıştı.
Sonuç olarak Mersin İdman Yurdu’nun zor günler geçirdiği şu günlerde iki büyük firmanın başka takımlara destek vermesi kabul edilemez bir durum olarak düşünüyorum. Umarım  başta bu iki firma olmak üzere  bu Kentte kazananların Mersin İdman Yurdu’na destek vermesi gerektiğinin farkına varır.
Evet Mersin İdman Yurdu için ilk yarı işkencesi bitiyor. Ama  ikinci yarı belki ilk yarıdan daha kötü geçebilir. Yeni gelecek olan puan cezaları, bazı oyuncuların ayrılmak istemeleri Kulübü zora sokacak gibi. Maalesef son gelen yönetimde çözüm üretemedi. Artık uzun zamandır konuşulan seçenek devreye girmeli her gün ölmektense bir defa ölmeli mantığı hayata geçirilmeli.
Çok zor olsa da bu karar artık alınmalı ve çok konuşulan B planı devreye sokulmalı diye düşünüyorum.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA