Ali ŞANLI | Lig şekilleniyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 20.10.2017  E-Mail : alisanli@hotmail.com


Lig şekilleniyor

Mersin Süper Amatör Ligi yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Ligin 3’cü haftasında Liderlik koltuğuna oturan İçelspor oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla o koltuğu hakkettiğini gösterdi. Büyük sürpriz yaşamaz ise ilk yarıyı lider kapatacağını düşünüyorum. İçelspor’un en yakın takipçisi Meskispor Ligin 3’cü haftasında K. Milliyespor ile 2-2 beraber kaldığı hafta İçelspor’un gerisine düşerek büyük yara almıştı.

Tekrar toparlanarak yarışın içinde olmak isteyen Meskispor bu hafta sahasında Tarsus temsilcisi Reşadiyespor’u ağırlayacak. Bu maçta olası puan kaybında büyük sıkıntıya düşüceği ortada. Bu yüzden puan kaybetme kredisi olmayan Mesksi 3 puan için oynayacak. Ligde en büyük hayal kırıklığı yaşayan ekiplerin başında Toroslar Belediyespor geliyor. Ligin başlarında alınan başarısız sonuçların ardından Mehmet Atay hoca ile yol ayrımına giden Toroslar ekibi Uğur Parlak ile anlaşmış Parlak hoca 2’de 2 yaparak yarışa tekrar dahil olmuştu.

Şuana kadar oynanan maçlara bakıldığında kadro yapıları,sergiledikleri futbola sezon sonuna kadar İçelspor ile Meskispor ta başı gidecekleri görülüyor. Alt tarafta ise henüz netleşen bir şey yok ama 2 yada 3 hafta sonra en 1 takım sanki belli olabilir gibi.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA