Sınava hazırlanan öğrencilere etüt desteği | Mersin Haberci Gazetesi



Sınava hazırlanan öğrencilere etüt desteği



29 Nisan 2024 Pazartesi 17:08

Toroslar Belediyesi bünyesindeki Toroslar Akademi Eğitim Merkezi’ne katılan öğrencilere, destekleme kurslarının yanında koçluk sistemi eşliğinde etüt desteği de veriliyor.

Haber Merkezi

 

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan 8. ve 12. sınıf öğrenciler, haftada 20 saat faydalandıkları destek kursları sonrası katıldıkları etüt çalışmalarıyla ders ve sınav konularını pekiştirme fırsatı buluyor.

Sağlık Mahallesinde bulunan Toroslar Akademi binasında deneyimli bir eğitim kadrosuyla ücretsiz sunulan kurslarda; sınav stresini azaltmak amacıyla yapılan deneme sınavları,  rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmeti ile de başarı seviyesi daha da artırılmaya çalışılıyor.

 

BAŞKAN YILDIZ; “ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, LGS ve YKS sınavına hazırlanan tüm öğrencilere başarı ve kolaylıklar diledi.

Başkan Yıldız; “Toroslar Akademi Eğitim Merkezimize katılan öğrencilerimizin başarı basamaklarını tırmanmalarına destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Öğrencilerimizin hem LGS hem de üniversite sınavında başarı kazanmaları da en büyük arzumuzdur. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için çalışacağız. Daha güzel bir gelecek için gençlerimizin yanındayız” dedi.





Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!



  BİK İLANLAR





 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

sanalbasin.com üyesidir

URA MEDYA