CHP endişeli! | Mersin Haberci Gazetesi



CHP endişeli!



28 Mart 2024 Perşembe 17:38

Mersin’i kalesi gören CHP’nin seçim kazanmak için DEM ile ittifak yapması, parti içi bölünme ve kavgalar endişeleri arttırıyor. Yaşananların partinin büyük bir kan kaybı yaşamasına neden olmasından korkuluyor!

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de 2019 seçimlerinden buyana suların durulmadığı Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP), seçime günler kala endişe giderek artıyor. Mersin’i kalesi gören CHP’nin seçim kazanmak için DEM ile ittifak yapması, parti içi bölünme ve kavgaların sandığa olumsuz yansıması bekleniyor!

Gerek parti tabanında gerekse de halk nezdinde CHP’ye yönelik tepkiler özellikle sosyal medyada sık sık dile getirilirken partinin ağır toplarının açıklamaları ile Türkiye gündemine oturan eleştirilerin faturasının ağır olmasından endişe ediliyor.

Özellikle eski kültür bakanlarından İstemihan Talay’ın açıklamaları, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ile Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve parti teşkilatları arasındaki kavganın partiye kan kaybettirmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Özellikle Tarsus’ta Dr. Haluk Bozdoğan, Mezitli’de Neşet Tarhan ve Yenişehir’de İbrahim Genç’in istifa ederek bağımsız aday olması ve Ahmet Arıcan’ın da istifa ederek İYİ Parti’ye geçmesi ile ciddi bir bölünme yaşanması kaçınılmaz görünüyor. CHP’nin blok oya sahip olduğu bölgelerde yaşanacak kayıpların Büyükşehir’e olumsuz yansıyacağı öne sürülüyor.





Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!



  BİK İLANLAR





 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

sanalbasin.com üyesidir

URA MEDYA