Uyuşturucuya karşı bisiklet turu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Uyuşturucuya karşı bisiklet turu


 

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, “Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Haftası” çerçevesinde, “Uyuşturucuya Hayır, Hayata Gülümse” sloganıyla bisiklet turu düzenlendi. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinliğe katılan gençler, müdürlükçe dağıtılan 250 bisik

Uyuşturucu madde kullanımına karşı farkındalık oluşturulmak amacıyla Barış Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe, Mersin Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, Spor Şube Müdürü Ali Osman Bebek, Antrenörler ile çok sayıda sporcu ve vatandaş katıldı. Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü polisleri tarafından 'Uyuşturucu Kullanımına Hayır' sloganıyla düzenlenen tura katılan sporculara uyuşturucunun zararları hakkında bilgiler verildi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce dağıtılan bisikletlere binen gençler ve çocuklar, Mersin Vali Yardımcısı Yıldızer’in startı ile “Uyuşturucu ile Mücadele Bisiklet Turu”na başladı. Barış Meydanı’nda başlayan bisiklet turu, önce Hilton Oteli Kavşağı ve ardında yine Barış Meydanı’nda son buldu.

“UYUŞTURUCUYA KARŞI GENÇLERİMİZİ SPORA YÖNLENDİRELİM”

Etkinlikle ilgili bir açıklama yapan Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Şaban Güneş, "Gençlerin madde bağımlılığı uyuşturucu gibi kötü alışanlıktan kurtarılabilmesi için bisiklet ve diğer spor branşlarına yönlendirilmesi gerekmektedir. Bugün burada Uyuşturucuyla Mücadele ve Madde Bağımlılığına Hayır, Hayata Gülümse bisiklet turu etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Madde bağımlılığıyla mücadele kapsamı içerisinde bütün kamu kurum ve kuruluşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Etkinlik kapsamında İl Halk Sağlığı İl Müdürlüğümüz tarafından temin edilen 250 bisikleti burada gençlerimize dağıttık. Diyoruz ki bu madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadelede en büyük unsurlardan birisi elbette ki gençlerimizin spora yönelmesi. Bu anlamda bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. İnşallah bundan sonra da Mersinimiz de bu tür etkinliklerin farklı projelerle farklı alanlarda etkinliklerimiz devam edecektir. Gençlerimizi, sokaktaki kötü alışkanlıklara karşı spor tesislerimize davet ediyoruz. Ayrıca ailelerimize diyoruz ki, Mersinimiz de gerçekten yeterli tesislerimiz var. Bu tesislerimizden spor adına genlerimiz ve bütün halkımız faydalanabilir. Bu vesileyle toplumun bütün kesimini madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadeleye davet ediyoruz” dedi.

“GENÇLERİMİZ ÖNCÜMÜZ OLACAK”

Etkinliğin Startını veren Mersin Vali yardımcısı Cemal Yıldızer de yaptığı konuşmasında, gençlere seslenerek, “26 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Haftası kapsamında Mersin Valiliği olarak düzenlemiş olduğumuz Uyuşturucu ile Mücadele Bisiklet Turu’na hoş geldiniz. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Siz gençler “Uyuşturucuya Hayır, Hayata Gülümse” diyerek öncü olacaksınız. Ben tekrar etkinliği düzenleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze ve emeği geçenlere teşekkür ediyor sizlere başarılar diliyorum” dedi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA