Uyuşturucuya karşı sokağa indiler! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Uyuşturucuya karşı sokağa indiler!


 

Kentte artan uyuşturucu kullanımı ve uyuşturucuya bağlı suçlardaki artışa dikkat çekmek için sokağa inen polis, jandarma ve sağlık memurları, ellerinde uyuşturucu karşıtı dövizlerle sessizce yürüdü.

Mehmet Nabi Batuk

Mersin’de son 5 ayda uyuşturucu bağlı suçlardaki artış, kentteki emniyet birimleri ve sağlık kurumlarını harekete geçirdi. Bu yılın sadece ilk 5 ayında elde edilen istatistiklerin, neredeyse 2016 yılına ait orana ulaşması üzerine, Mersin Halk Sağlığı İl Müdürlüğü, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı uyuşturucu ile mücadele çalışmalarına ağırlık verdi. Toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilen son çalışmada; Halk Sağlığı İl Müdürlüğü Memurları ile Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’na bağlı polis ekipleri ve jandarmalar uyuşturucu kullanımına karşı yürüdü.

TEK SEFER, ÖLÜME YETER!

Mersin Anadolu Hayat Emeklilik Binası önünde toplanan memur ve güvenlik güçleri buradan “Uyuşturucuya Elveda, Gülen Gözlere Merhaba”, “Maddenin Kölesi Değil Efendisi Ol”, “Hayır Demekten Korkma”, “Tek Sefer, Ölüme Yeter” “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Uyuşturucuya Hayır”, “Bağımlı Olma Özgür Ol”, “Hayata Gülümse” yazılı pankartlar taşıyarak Taş Bina’ya kadar yürüdü. Yürüyüş sırasında çevredeki vatandaşlarında desteği alan memurlar ve güvenlik güçlerine motorize narkotim ekipleri de eşlik etti. Vatandaşların ilgisi ve meraklı gözleri altında gerçekleşen yürüyüş sırasında çevredeki vatandaşlara uyuşturucu kullanımının zararlarına ve yarattığı toplumsal, psikolojik etkilere ilişkin hazırlanan broşürler dağıtıldı.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA