Mersin’de, 29 kişi hakkında gözaltı kararı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de, 29 kişi hakkında gözaltı kararı!


 

Mersin’de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapmasında, Başsavcılık tarafından, 13’ü askeri personel, 16’sı da öğretmen olmak üzere 29 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamaya göre, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü ile irtibatlı olduğu tespit edilen 7 subay, 4 astsubay ve 2 uzman çavuş hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Şüphelilerin yakalanmasına yönelik 9 ilde eş zamanlı olarak operasyon başlatıldığı ifade edildi.

16 ÖĞRETMEN HAKKINDA DA GÖZALTI KARARI VAR

Kentte, aynı soruşturma kapmasında 16 öğretmen hakkında da gözaltı kararı verildiği öğrenildi. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığından konuyla ilgili yapılan açıklamada, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yapılan operasyonda, ‘Silahlı terör örgütü ile irtibatlı dershanelerde görev yapan ve Bank Asya'da hesap artırımında bulundukları’ belirlenen 16 öğretmen hakkında arama, el koyma ve gözaltı kararı verildiği bildirildi. Şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA