Özakça ve Gülmen yaşasın diye saçlarını kazıttılar | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Özakça ve Gülmen yaşasın diye saçlarını kazıttılar


 

SES Mersin Şube Başkanı Yılmaz Bozkurt, mesleklerine iade talebi ile 113 gündür açlık grevinde olan ve ciddi sağlık problemleri ile karşı karşıya kalan Semih Özakça ve Nuriye Gülmen’in durumuna dikkat çekmek ve hükümeti protesto etmek için 2 arkadaşıyla birlikte saçlarını kazıttı.

Mehmet Nabi Batuk

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Mersin Şube Başkanı Yılmaz Bozkurt, 2 arkadaşı ile birlikte KHK ile ihraç edildikleri öğretmenlik mesleklerine geri dönme talebi ile 113 gündür açlık grevinde olan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’ya destek vermek için saçlarını kazıttı.

Mesleklerinden ihraç edilen Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’nın durumları çok kritik bir aşamaya geldiğini hatırlatan SES Mersin Şube Başkanı Yılmaz Bozkurt, “Sağlık açısından çok kritik bir eşiğe geldiler. Onlara destek olabilmek için Mersin Emek ve Demokrasi güçleri olarak birçok eylem yaptık. Türkiye genelinde de yüzlerce eylem yapıldı. Ancak AKP iktidarı bu sesi ne işitiyor ne de görüyor. Biz de bu duyarsızlığa tepki göstermek için 2 arkadaşımla birlikte saçlarımızı usturaya vurdurduk. Belki böyle bir duyarlılık sağlayabiliriz. Ancak bizim bu durumumuzu bile bir hafta geçmesine rağmen hala görmediler. Biz iki arkadaşımızın da serbest bırakılarak işlerine geri dönmesini istiyoruz. Hükümetten tek talebimiz budur. CHP’nin de birçok talebine karşılık hükümet bu konuda bir yanıt vermiyor. Adalet Bakanı’na seslenmek istiyorum; Bir an önce arkadaşlarımızı serbest bırakın. Yoksa bu arkadaşlarımızın hayatlarından kendileri sorumlu olacaktır. Bunun takipçisi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA