Emniyet Müdürü’nden Bayram uyarıları | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Emniyet Müdürü’nden Bayram uyarıları


 

İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, yayımladığı Ramazan Bayramı kutlama Mesajında tüm Mersinlilerin bayramını kutlayarak kentte bayram günlerinde ek güvenlik tedbirlerinin alındığını belirterek hırsızlık olaylarına karşı vatandaşların dikkatli olmasını istedi.

Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne yazılı olarak yayımladığı Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı’nda, bayram günleri boyunca kentteki tüm güvenlik önlemlerini artırdıklarını belirterek, kalabalık yerlerde vatandaşların hırsızlık olaylarına karşı dikkatli olması gerektiğini istedi. İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne imzası ile yayımlanan mesajda “Halkımızın Ramazan Bayramını huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri için, Emniyet Müdürlüğümüzce bir dizi ek tedbirler alınmıştır. Bu amaçla; İlimizde bulunan Otogar, Tren Garı ve Büyük Alışveriş Merkezlerinde, yoğunluk beklendiğinden, vatandaşlarımızın kapkaç, hırsızlık, yankesicilik vb. suçlara maruz kalmalarının önüne geçilmesi için bu bölgelerde sivil veya resmi olan motorize ve yaya devriye görevlilerinin sayıları arttırılmıştır. Yine Bayram süresince mezarlık ziyaretinde bulunacak olan vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için mezarlık alanlarında personel görevlendirilmiştir. Mezarlıklara araçları ile gelen vatandaşlarımızın araç içerisinde, kıymetli eşya ve evrak bulundurmamaları, değerli eşyalarını araçlarında görünür yerde bırakmamaları, mağdur olmalarının önüne geçecektir. Ayrıca, Cami’lerimizde de Bayram Namazı sebebiyle ek tedbirler aldırılacaktır. Şehir içi ve şehirlerarası yollarda trafik kazalarının önlenebilmesi için denetimlerimiz arttırılmıştır. Şehirlerarası yolcu ve yük taşıyan araçlar üzerinde kontrollerimiz Bayram süresince yoğun bir şekilde sürdürülecek, güvenli seyahat için yeterli şartları karşılamayan ve eksik evrakları olan araçların seyahatlerine, izin verilmeyecektir. Bu nedenle; Bayram süresince trafiğe çıkacak olan tüm sürücülerimizin, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, araçlarının bakım ve kontrollerini yaptırmadan trafiğe çıkmamaları, kendi can ve mal güvenlikleri için önem arz etmektedir” cümleleri kullandı.

Mesajının son bölümünde Tüm Mersinlilerin Ramazan Bayramını kutlayan Şahne, sözlerini şu cümlelerle sürdürdü “Bu vesileyle; sevinç ve coşkunun arttığı, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının geliştiği Bayramlarımızı, milletçe en güzel şekilde geçirebilmek temennisiyle; Siz değerli vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını şahsım ve teşkilat mensuplarım adına kutlar, sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayramlar dilerim. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA