Polis memuru 6 ayda 46 kilo verdi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Polis memuru 6 ayda 46 kilo verdi!


 

Silifke’de görevli polis memuru Namık Atmaca, Emniyet Müdürü Şahne’nin tavsiyesi ile 6 ayda 46 kilo verdi. Atmaca, iyileştikten sonra yanına eski kıyafetlerini de alarak Şahne’yi ziyaret etti.

Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, göreve başladığı dönemde gerçekleştirdiği Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretinde karşılaştığı obezite ve çeşitli rahatsızlıklar yaşayan Polis Memuru Namık Atmaca’ya, kilolarını vermesinin, hem mesleğine uygun vücut yapısına kavuşması, hem sağlığı hem de özel yaşantısı açısından önemli olduğunu vurguladı. Şahne, Atmaca’ya durumunu da takip edeceğini ve sağlığına kavuştuktan sonra da tekrar görüşmek istediğini söyledi.

MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATI OLDU

Bu görüşme esnasında 148 kilo olan Polis Memuru Atmaca, gerek İl Emniyet Müdürü Şahne ve gerekse Silifke İlçe Emniyet Müdürü Murat Esertürk’ün de desteğiyle İstanbul Bakırköy Sani Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde mide küçültme ameliyatı oldu. Başaralı bir ameliyat geçiren Polis Memuru Atmaca, yaklaşık 6 aylık bir süreden sonra 148 kilodan 102 kiloya düşerek sağlığına kavuştu.

ESKİ KIYAFETLERİ İLE BİRLİKTE ŞAHNE’Yİ ZİYARET ETTİ

Ameliyatı öncesi ve sonrası Emniyet Müdürlüğü Özel Kalemi tarafından aranarak sağlığı ve kilosu hakkında bilgi alınan Polis Memuru Namık Atmaca, sağlığına kavuşunca Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’yi makamında ziyaret etti. Ziyarete 6 ay önce giydiği resmi kıyafetlerini yanına alarak gelen Atmaca, Müdür Şahne ile hatıra fotoğrafı çektirdi, desteğinden ötürü teşekkürlerini sundu. Polis memuru Atmaca’ya azmi ve başarısı nedeniyle teşekkür eden Şahne, Atmaca’nın hikâyesinin kilo problemi yaşayan tüm meslektaşlara örnek olması gerektiğini ifade etti. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA