Gerçek şenlik oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gerçek şenlik oldu


 

U 11 ve U 12 Miniminikler S.Ali Türkoğlu ve Faruk Bastı anısına yapılan Futbol Şenliği tüm hızıyla devam ediyor.

Birbirinden renkli görüntülere sahne olan karşılaşmalarda skor hep ikinci planda kalıyor. Genç yetenekleri futbola sevdirmek,sosyalleştirmek adına yapılan Futbol Şenliği velilerin katılımıyla keyifli bir ortamın oluşmasında büyük etken oluyor.

*Son dönemlerde Meskispor alt yapısı ile ses getirmeye devam ediyor. Minik yıldızların bir arada olduğu,tecrübeli hocaları Yunus Emre Erdem ve Murat Irmakcan ile yeteneklerini geliştirdiği bir futbol okulu olma yolunda.

*Akdeniz Gücü tümüyle kendini genç oyunculara adayan bir kulüp olarak dikkat çekiyor.Futbol Şenliğinde duruşları ve tavırları ile en dikkat çekici kulüp olma özelliğinde.

*Ormanspor renkli ile futbolu ile her zaman söz ettirmiş bir kulüp.Yetenekli oyuncuları bulma ve kullanma alanında üst sırada bir kulüp. Gelecek vaat eden genç yetenekler ile şenliğe damga vuruyorlar.

*Kuvayi Milliyespor Amatör Ligin lokomotifi. Her dönem alt yapısı ile adından söz ettirir. Genç yetenekleri bulma ve profesyonel takımlara gönderme konusunda öncü bir kulüp. Futbol şenliğinde elindeki genç yeteneklerle fark yaratıyorlar.

*Yenişehir İdman Yurdu futbol şenliğinin en genç kulübü. Çok kısa zamanda büyük iş yapan Yenişehir İdman Yurdu gelecek de adından çok söz ettirecek gibi.

*Mersin Gençlerbirliği kulübü bu sezon Süper Amatör Liginden bir alt lige düşse de hırsını ve umudunu kaybetmeden çalışmalarını sürdürüyor. Yetenekli ve genç hocaları ile genç oyunlarla idmanlara erken başlayan Gençlerbirliği yeni sezonda fırtına gibi esmeye hazırlanıyor. Mersin Amatörünün köklü kulübü olan Mersin Gençlerbirliği yapacağı yenilikler ve atılımlarla bulundukları Ligde şampiyonluğa oynayacakları ise gelen bilgiler arasında.

*Mersin amatöründe her zaman yerleri olan, söz hakkı olan ve dinlenen spor adamları zaman zaman da olsa bir araya gelerek, ‘Mersin Sporunu nasıl daha iyi bir yere getiririz?’ konusunu masaya yatırmaktan geri kalmıyorlar. Hem eski günleri yad ediyorlar, hem de genç yetenekleri ve amatör ligi nasıl geliştirebileceklerine dair kafa yoruyorlar. Hocaların üstadı Muhsin Hergeleci, Bela lakaplı Sedat Yıldız, amatörün resmen simgesi Mahmut Altınbakır, amatörün kara kutusu, Aziz Filiz son dönemlerin yüklen değeri Ahmet Karataş Amatör  sporun duayeni,Bulgar lakaplı Mehmet Atay duruşu ve tecrübesi ile örnek insan, Mehmet Akar Amatör Ligin Alex Ferguson'u.

*Merve Bezmen, Futbol Şenliği’nin tek kız çocuğu. Futbola başlayalı çok az zaman olmasına rağmen turnuvada en çok dikkat çeken isim olarak öne çıkıyor. 11 yaşındaki yıldız adayı Merve saha içinde yaptığı inanılmaz çalımlar ve çabukluğu ile biranda dişi Messi lakabını aldı. Henüz tek maç oynamasına rağmen şimdiden büyük hayran kitlesi oluşturdu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA