Yeni Başkan Fethi Kavunoğlu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yeni Başkan Fethi Kavunoğlu


 

Mersin’de, hayata kattığı sosyal sorumluluk projeleri ile gündeme gelerek örnek olan Mezitli Lions Kulübü’nün sponsorluğunda oluşturulan Mezitli Alpha Leo Kulübü’nde yönetim değişti. Yeni üyelerin de kabul edildiği törende, Şebnem B. Hocaoğlu, Kulüp Başkanlığını Fethi Kavunoğlu’na devretti.

İBRAHİM YÜNCÜLER

Mezitli Lions sponsorluğunda geçen yıl kurulan Mezitli Alpha Leo Kulübü’nün 2017 yılı devir teslim töreni Mersin Oteli’nde gerçekleşti. Eğitim, sağlık ve kültür başta olmak üzere hayata kattığı sosyal sorumluluk projeleri ile kente katkı sunan Mezitli Lions Kulübünde, 2016-2017 Dönemi Başkanı Şebnem Biçmen Hocaoğlu, 2017-2018 Dönem Başkanlığını Fethi Kavunoğlu'na devretti.

Kulübe yeni üyelerin de katıldığı törende, kulübün yeni yönetim üyelerini de tanıtan Leo Fethi Kavunoğlu, geceye katılanlardan büyük alkış aldı. “Nerede bir ihtiyaç varsa, orada bir Lion vardır” ilkesiyle yola çıktıklarını dile getiren Fethi Kavunoğlu, daha iyi ve daha güzel bir Türkiye ve gelecek için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Yeni ve farklı sosyal sorumluluk projelerimizi hayata katmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Mezitli Lions Kulübü ile birlikte birçok başarılı bir projeye hayat veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da geceye katılarak, lions kulübünün projelerine destek vereceğini ifade etti. Tarhan, törende kulübe yeni katılan üyelere rozetlerini de taktı.

İNSANLARI CESARETLENDİRİYORLAR

Uluslarası Lions Kulüpleri birliği bünyesinde faaliyet gösteren, Leo kulüpleri dünyanın en yaygın ve büyük gençlik organizasyonu olarak gösteriliyor. Alpha Leo Kulübü de uluslararası lions kulüplerinin gençleri kendi toplumlarındaki ve dünyanın diğer yerlerindeki insanlara hizmet etmeye cesaretlendirdiği resmi bir aktivite olarak niteleniyor. 

Mezitli Lions Kulübü’nün sponsorluğunda kurulan Alfa Leo Kulübü de Lions Kulüplerinin Gençlik Komitesi olarak ve hukuki bir sorumluluk taşımadan, Leoların; 'Liderlik, Deneyim, Olanak Yaratmak' gibi niteliklerini geliştirerek topluma karşılıksız hizmetler sunmalarını hedefliyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA