Deniz bitti kara göründü! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Deniz bitti kara göründü!


 

Mersin İdman Yurdu’nun yeni sezonda sahaya çıkabilmesi için acilen transfer tahtasını açarak, kulüp lisansının alınması gerekirken yönetimin sessizliği tepkilere neden oluyor!

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu’nda, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın, mevcut yönetimin görevi bırakmasına ilişkin üstü kapalı açıklamalarının ardından sessizlik sürüyor.

Yönetimin Kocamaz’a yanıtı merakla beklenirken bir yandan da yapılması gereken çalışmalar çığ gibi büyüyor.

ZORLU DÖNEM BAŞLADI

Son 3 sezondur transfer tahtası kapalı olan Mersin İdman Yurdu’nda, resmi olarak transfer döneminin başlaması ile yine gündem tahtanın açılmasına yoğunlaştı. 2017-2018 Futbol Sezonu 1. Transfer Tescil Dönemi, başladı. Transfer dönemi 8 Eylül 2017 tarihinde sona erecek. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun aldığı karara göre 2. Transfer Tescil Dönemi ise 4 Ocak 2018 tarihinde başlayıp, 31 Ocak 2018 tarihinde sona erecek.

YİNE ALAMADI

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında değerlendirmelerde bulunarak, yapılan incelemeler sonucunda en üst 3 lig olan Spor Toto Süper Lig, TFF 1. Lig ve Spor Toto 2. Lig'deki kulüplerin yapmış olduğu başvuruları Sportif, Altyapı, Personel, Hukuki ve Mali Kriterlere göre inceledi ve almaya hak kazananları açıkladı.

Aynı toplantıda kurul, Mersin İdman Yurdu’na lisans alabilmesi için eksikliklerin giderilmesi adına 30 günlük süre verdi. Böylelikle, 2017-2018 sezonu için Lisans alan kulüp sayısı 35'e yükselmiş oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA