Genç periler umut verdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Genç periler umut verdi


 

U14 Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda Galatasaray ile final oynayan Mersin Büyükşehir Belediyespor U14 Kadın Basketbol Takımı, şampiyonluğu 7 sayı farkla kaybederken gelecek için umut verdi.

Isparta’nın ev sahipliğinde organize edilen U14 Kızlar Türkiye Şampiyonası önceki gün oynanan Galatasaray – Mersin Büyükşehir Belediyespor ile tamamlandı. İstanbul ile Mersin temsilcisi arasında Işıkkent Spor Salonu’nda oynanan final maçının sonunda Mersin Büyükşehir Belediyespor, güçlü rakibine 52 – 59 mağlup olarak  şampiyonayı ikinci olarak tamamladı. Çankaya Üniversitesi ise üçüncü oldu.

Final maçı sonrası ödül töreninde şampiyonayı ilk üç sırada tamamlayan takımlara madalya ve kupaları takdim edildi. Ayrıca, bireysel ödüllerin de verildiği törende, tüm takım idarecileri, antrenörleri ve sporcularına başarı belgesi verildi.

Öte yandan şampiyonanın istatistiklerine göre sayı kraliçesi ve şampiyonan ve en iyi forveti Mersin Büyükşehir Belediyespor oyuncusu Yaren Vural oldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA