Başkan Kocamaz: “Kumpas peşindeler” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Kocamaz: “Kumpas peşindeler”


 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, son günlerde kendisine yönelik iftira ve kumpas kampanyası yürütmek isteyenler olduğunu söyledi.

Kocamaz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir açıklamada, geçmişte yaşadıklarını da dile getirerek, bu tür iftira, şantaj ve kumpaslarla hiç kimsenin kendisini yıldıramayacağını ifade etti. İsmini vermediği, ancak ‘zübük’ diye nitelediği bir kişinin, 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi MHP seçim bürosuna gelerek MHP İl Başkanlığı için kendisinden destek istediğini belirten Kocamaz, bu kişiye destek vermediği için o günden beri iftira atıldığını, şantaj ve kumpas kurulmak istendiğini söyledi.

Yazısında, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında hedefe konulduklarını da dile getiren Burhanettin Kocamaz, bahsettiği kişi ve beraberindeki bir grubun da ilerleyen seçimlerin ardından bugüne dek, kendisi ve belediye çalışmaları hakkında iftira ve kumpasa devam ettiğini ifade etti. Başkan Kocamaz’ın yaptığı açıklama vatandaşlar tarafından ilgi gördü, birçok destek mesajı yağdı. İşte Burhanettin Kocamaz’ın sosyal medya üzerinden paylaştığı o yazısı…

15 TEMMUZ SONRASI HEDEFE KONDUK!

“30 Mart 2014 öncesi kendisini sadece geçmişteki şovlarıyla tanıdığım birisinin benimle görüşmek istediğini bildirdiler. Ben de biraz sonra buyursun dedim. Malum şahıs MHP İl Başkanlığı’na talip olduğunu söyledi. Benim de kendisini, şayet istersem il başkanı yaptıracak güçte olduğumu söylüyor ve ısrarla kendisini Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ile tanıştırmamı istiyordu. Adam şekil olarak ve martavallarıyla tam bir zübük idi. Ben bu yaratığı sakince dinledikten sonra gönderdim. Biz seçimi kazandık ve bu zübük tipli yaratık bu sefer kendi sosyal medya hesabından belediyemize salvolara başladı. Anladığım kadarıyla amacı benimle görüşmek ve bir şeyler tırtıklamaktı! Şantajlar bir müddet devam etti. Onun bilmediği bir şey vardı. O da Burhanettin Kocamaz şantajlara boyun eğmezdi. Aynen 23 yıllık belediyecilik tecrübesi ve son kurulan kumpasta olduğu gibi… Netice de biz bu zübüğe yüz vermediğimiz için sosyal medya hesabından bize saldırmaya başladı. Kendi ifadesiyle belediye içerisinden, teşkilatın eski yöneticilerinden ve polisten aldığı bilgileri kamuoyuyla paylaşıyordu. Ve daha sonra bunlara takılan aynı anlayıştaki karaktersizler yıllardır belediyeyi sömüren bir kaç kişi ile Bremen Mızıkacıları’nın Mersin korosunu oluşturdular. Bu güne kadarki kumpas ve oyunlardan tam anlamıyla istedikleri neticeyi alamayanlar hala bu aşağılık oyunlarına devam ediyorlar. Ben buradan bir kez daha ilan ediyorum; Şu anda kulağımıza yeni kumpas ve şantaj dedikoduları geliyor. Bu kumpasa bazı işadamlarının enişteleri ile bazı enişte lakaplı resmî memurların da dâhil olduğu, kendilerine yalan, iftira, şantaj ve çirkefliklerde yapabilecek belediye içinden ya da dışından gizli tanıklar arandığı şeklinde duyumlar alıyoruz. Kuru gürültüye de pabuç bırakmayız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA