Mersinli boksör 4. şampiyonluğunu aldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersinli boksör 4. şampiyonluğunu aldı


 

Türkiye Boks Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Üst Minikler Ferdi Boks Şampiyonası’nda, Mersinli boksör Arda Gelen 4. şampiyonluğunu el etti.

Üst Minikler Ferdi Boks Şampiyonası, Burdur’da yapılan final müsabakalarının ardından son buldu. Hüsnü Bayer Spor Salonunda bir haftadan bu yana devam eden şampiyonaya, 48 ilden 504 sporcu katılırken, son gün oynanan maçlar büyük bir heyecana sahne oldu.

56 kiloda Mersin'i temsil eden milli boksör Arda Gelen, altın madalyanın sahibi olarak şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi. Art arda 4. kez Türkiye Şampiyonu olan Arda Gelen, bu sezonda milli takım kadrosunda yerini aldı. Hedefinde Avrupa Şampiyonluğu olduğunu ifade eden Gelen, "Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek altın madalya kazandırmak istiyorum" dedi.

Antrenörü Bülent Öpöz ise sporcusuna güvendiğini belirterek, "Kendi kafasına koyduğu hedefleri bir bir aşıyor. Yoruluyoruz fakat değiyor. Avrupa'dan altın madalya ile dönüp, ülkemizi ve şehrimizi gururlandıracağından şüphem yok" diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA