Toroslar’da yüzme kursları başladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar’da yüzme kursları başladı


 

Toroslar Belediyesi’nin; 2017 yılı yaz spor okulları kapsamında açtığı yüzme kursları başladı.

Çukurova Mahallesi’nde 18 bin metrekare alan üzerinde hizmete sunulan Toroslar Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen temel yüzme eğitimlerinin ilk etabına yaklaşık bin 500 çocuk kayıt yaptırdı. 7-18 yaş aralığında olanların faydalandığı yüzme eğitimleri, alanında uzman yüzme antrenörleri eşliğinde;  Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında 3 dönem olacak şekilde hafta içi Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri düzenlenecek.

9 Eylül’e kadar sürecek olan yüzme kurslarıyla ilgili bir açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, kurslara gösterilen ilginin memnuniyet verici düzeyde olduğunu söyledi.

Öte yandan  kurslara kayıt yaptırmak isteyenler ise; belediye veznelerine yatıracakları 30  TL ücretin dekontu ile birlikte kimlik fotokopisi ve 1 adet fotoğraflarıyla Çukurova Mahallesi’nde bulunan Olimpik Yüzme Havuzundaki Toroslar Belediyesi Spor İşleri Koordinatörlüğüne başvurularını yapabilirler ve bunun yanı sıra tesisin; 0324 324 18 65 numaralı telefonunu arayarak bilgi alabilirler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA