Bakış TV yayına hazırlanıyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bakış TV yayına hazırlanıyor!


 

Objektif yayıncılığı ile bölgenin sesi olmayı hedefleyen Bakış TV kuruluş çalışmalarını tamamladı.

Haberci Gazetesi’nin de bünyesinde yer aldığı Ada İletişim Şirketi, yeni televizyon kanalı Bakış TV ile dev bir atılıma daha imza attı.

Adıyaman merkezli olarak İstanbul, Mersin ve Kahramanmaraş’ta stüdyoları bulunan uydu üzerinden yayın yapan Mercan TV, adıyaman’da yayın yapan Yeniyol Gazetesi, Mersin’de yayın yapan Haberci Gazetesi ve Uzman FM ile bölgen sesi olan Ada İletişim, son olarak Bakış TV’yi kurdu. Bakış TV ismi ile yayın hayatına hazırlanan televizyon kanalı kısa süre önce uydu lisans hakkını alarak teknik alt yapı çalışmalarına hız verdi.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan, Mercan Tv, Yeniyol Gazetesi, Mersin Haberci Gazetesi ve Uzman FM’den sonra Bakış TV’yi de medya gurubuna eklenmesi ile Adıyaman’a ve bölgeye yeni bir soluk getireceklerini söyledi.

“OBJEKTİFLİKTEN ASLA ÖDÜN VERMEYECEĞİZ”

Aslan, kısa süre önce başlatmış oldukları ikinci televizyon kanalı çalışmalarının, uydu lisans hakkının alınmasıyla nihayete erdiğini belirterek, “Mercan TV özellikle İstanbul, Mersin ve Kahramanmaraş’ta kendi stüdyolarında yayınlarına devam ederken en büyük hayallerimizden bir tanesi de Adıyaman’a ikinci bir televizyon kanalı kazandırmaktı. Kısa süre önce yönetim kurulumuzla birlikte hummalı bir çalışma içerisine girerek, gerekli yerlere başvurularımızı yaptık ve geçtiğimiz günlerde uydu lisans hakkını almış olduk. Yayın politikası olarak Mercan TV’de olduğu gibi objektiflikten asla ödün vermeyeceğiz. Ancak hem Mercan TV’de hem de yeni televizyon kanalımız Bakış TV’de biraz daha dinamik bir yayın anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz. Adıyaman’ın yanı sıra bölgeye de ağırlık vereceğiz. Özellikle Kahramanmaraş ve Mersin başta olmak üzere bölgenin sesi, kulağı ve gözü olacağız” dedi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA