Çifte ameliyat oldular 1 günde ayağa kalktılar | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çifte ameliyat oldular 1 günde ayağa kalktılar


 

Mersin’in Tarsus ilçesinde, Avustralya ve Adana’dan gelen 2 kadın hasta tüp mide ve reflü ameliyatını bir arada oldu. Operasyondan sonra dren bile takılmayan hastalar, 1 günde ayağa kalktı.

Mersin’in Tarsus ilçesinde 2 kadın hasta aynı gün hem mide küçültme hem de reflü ameliyatını birlikte oldu. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük tarafından Medical Park Tarsus Hastanesi’nde gerçekleştirilen ameliyattan sonra dren bile takılmayan kadın hastalar 1 günde yürümeye başladı.

BİRİ AVUSTRALYA’DAN GELDİ

Avustralya’nın Melbourne kentinde yaşayan 39 yaşındaki Ebru Kahramansoy, uzun yıllardır yaşadığı kilo sorunu hareketlerini kısıtlamaya başlayınca spor ve diyet yaptı. Sonuç alamayan Kahramansoy, kendisi gibi Avustralya’da yaşayan bir arkadaşının yeğeninin Op. Dr. Erdal Cücük tarafından yapılan tüp mide ameliyatıyla kilo verdiğini öğrendi. Yaptığı araştırmada Op. Dr. Cücük ve Medical Park Tarsus Hastanesi’yle ilgili olumlu bilgilere ulaşan Kahramansoy, ameliyat için Türkiye’ye geldi. Ebru Kahramansoy, görüştüğü Op. Dr. Erdal Cücük’e, reflü hastalığı olduğunu ve bunun için de ameliyat olmak istediğini söyledi.

KUZENİ TAVSİYE ETTİ

Adana’da yaşayan Gül Türker ise 10 yıldır fazla kiloları, 2 yıldır da reflü hastalığıyla mücadele ediyordu. Ne yaparsa yapsın kilolarından kurtulamayan Gül Türker, kuzeninin Op. Dr. Erdal Cücük tarafından tüp mide ameliyatı edilmesinin ardından zayıflamasına şahit oldu. Türker, kuzeninin tavsiyesi üzerine, midesini küçültmeye karar verdi. Gül Türker de muayene olduğu Erdal Cücük’e, hem tüp mide hem de reflü ameliyatı olmak istediğini söyledi.

AYNI GÜN AMELİYAT OLDULAR

Her iki hastaya aynı gün Medical Park Tarsus Hastanesi’nde Op. Dr. Erdal Cücük ve ekibi tarafından tüp mide ve reflü ameliyatı uygulandı. Midelerinin yaklaşık yüzde 80’i alınan ve reflü ameliyatları yapılan Ebru Kahramansoy ve Gül Türker’e operasyon sonrası dren takılmadı. İki hasta da 24 saat geçmeden yürümeye başladı. Op. Dr. Erdal Cücük, deneyimli bir ekip tarafından ileri teknoloji kullanılarak gerçekleştirilen tüp mide ameliyatlarının hastaya sıkıntı vermeden gerçekleştirilebildiğini belirtti. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA