“Projelerle halkın huzuruna çıkacağız” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Projelerle halkın huzuruna çıkacağız”


 

CHP Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, Erdemli ilçesine bağlı mahallelerin muhtarları ve il-ilçe yöneticileriyle iftar yemeğinde buluştu.

Yerel yönetimlerin hem demokrasi açısından, hem gelişmişlik açısından taşıdığı öneme işaret eden Kuyucuoğlu, “Erdemli’yi, Mersin’i çok iyi tanıyorum. İnsanlarımızı tanıyorum, ihtiyaçları biliyorum. Günü geldiğinde projelerimizle halkın huzuruna çıkacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, Erdemli ilçesinde görev yapan muhtarlar için iftar yemeği düzenledi. Çok sayıda muhtarın katıldığı iftar Erdemli Öğretmenevi’nde yapıldı.

Burada muhtarlara seslenen Serdal Kuyucuoğlu, Ramazan ayının ülkemize ve bölgemize barış ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.

Son aylarda artan terör olayları nedeniyle neredeyse her gün şehit cenazeleri geldiğini kaydeden Kuyucuoğlu, “Maalesef ülkemizin çevresinde yine bir ateş çemberi var. Ortadoğu’da savaşlar bitmiyor. Irak, Suriye derken şimdi Arap yarımadası, Körfez ülkeleri ve İran arasında yeni bir siyasi kriz yaşanıyor. Türkiye, Suriye’deki iç savaş ortamından en çok etkilenen ülkelerden biri oldu. Birileri ısrarla Türkiye’yi de Ortadoğu bataklığına çekmek istedi, hâlâ da istiyorlar. Türkiye’nin akılcı bir dış politikayla Ortadoğu’daki karışıklıkların dışında durması gerekiyor. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘yurtta sulh, cihanda sulh’ ilkesinin ne kadar doğru olduğunu her geçen gün daha iyi anlıyoruz” dedi.

“YEREL YÖNETİMLER DEMOKRASİ VE GELİŞME AÇISINDAN ÖNEMLİ”

Milletvekili olarak, seçildiği günden bu yana başta muhtarlar olmak üzere yerel yönetimlerle iletişim içinde olduğunu kaydeden Kuyucuoğlu, “Yerel yönetimler hem demokrasimiz açısından, hem ülkemizin gelişmesi, toplumumuzun refahı açısından büyük bir öneme sahip. Muhtarlarımızı da yerel yönetimlerin en önemli unsuru olarak görüyorum” ifadelerini kullandı.

Yerel yönetimler üzerine uzun süredir çalışmalar yaptığını hatırlatan Kuyucuoğlu, “Erdemli’yi, Mersin’i çok iyi tanıyorum. İnsanlarımızı tanıyorum, ihtiyaçları biliyorum.  Mersin’in bir bütün olarak gelişmesi, kalkınması, toplumsal refah ve huzura ulaşması için neler yapılması gerektiğini biliyorum. Günü geldiğinde projelerimizle halkın huzuruna çıkacağız. Mersin’i ve bütün ilçelerimizi geleceğe taşıyacak projelerimizi, düşüncelerimizi halkımızla, siz muhtarlarla paylaşacağız” diye konuştu.

Konuşmasının ardından Erdemli ilçesinde görev yapan muhtarların sorularını yanıtlayan, taleplerini not eden Kuyucuoğlu, muhtarların dikkat çektiği sorun ve talepleri TBMM gündemine taşıyacağını söyledi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA