Emekliler sandığa gitti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Emekliler sandığa gitti


 

Tüm Emekli-Sen Mersin Şubesi Genel Kurulu gerçekleştirildi. Seçimlerde Adil Alaybeyoğlu başkanlığındaki mevcut yönetim ‘göreve devam’ dedi.

ZAHİR ECER

Tüm Emekli-Sen Mersin Şubesi, Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Kurul sonucunda Adil Alaybeyoğlu başkanlığındaki sendika yönetim kurulu, üyelerin oy birliğiyle seçilerek ‘göreve devam’ dedi.

Tüm Emekli-Sen Mersin Şubesi Olağan Genel Kurulu, DİSK Genel-İş Toplantı salonunda geçen hafta sonunda gerçekleştirildi. Sendikanın, tek liste ile gidilen olağan kurulu sonucunda, üyelerin oybirliğiyle Yönetim, Denetim, Disiplin ve Üst Yönetim Kurulu üyeleri seçildi. Genel kurulu sonucunda oluşan Tüm Emekli-Sen Mersin Şubesi Yönetim Kurulu’nda şu isimler yer aldı. Adil Alaybeyoğlu (Başkan), Şehriban Mor, Fadık Döke, Güldane Kövenç, Hüseyin Bozkurt, Fatih Kaplan ve Mehmet Kamil Tatar.

Tüm Emekli-Sen Mersin Şubesi olarak önümüzdeki süreçte yürütecekleri sendikal mücadele ve hedeflerini gazetemize anlatan Sendika Başkanı Adil Alaybeyoğlu, sendikal hak ve örgütlü mücadeleden emekli olunamayacağının altını çizdi, emeklilerin daha insani koşullarda yaşayabilmeleri için sendika olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini ifade etti.

“HEDEFİMİZ, EMEKLİ İNSANLARIMIZIN HER AÇIDAN YAŞAM KALİTELERİNİ YÜKSELTMEK”

Alaybeyoğlu, Türkiye’de 12 milyon; Mersin’de de 250 bin emeklinin yaşadığını kaydederek, “Hedefimiz, emekli insanlarımızın her açıdan yaşam kalitelerini yükseltmektir. Varız ve toplumun içindeyiz, olmaya da devam edeceğiz. Bugün yürüttüğümüz mücadelemiz, sadece emekliler için değil, ayrıca çocuklarımız ve torunlarımız içindir. Emeklilerin sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklere katılımlarının artması için de mücadele edeceğiz. Emeklilerimizin yaşadığı sorunların çözümü için sesimizi yükseltmeye devam edeceğiz. Bu kapsamda da Sosyal Güvenlik Kurumu ile toplu sözleşme imzalanması konusunda çabamız artarak sürecek. Emekli insanlarımızın daha insani koşullarda yaşamalarının önündeki tüm engellerin ortadan kaldırılması mücadelemizi diğer sendika ve dost kurumlarımızla işbirliği içinde sürdüreceğiz. Bizleri bu göreve tekrar layık gören mücadele arkadaşlarımıza da teşekkürü borç biliriz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA