Kansere karşı savaşanlar Mersin’de buluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kansere karşı savaşanlar Mersin’de buluştu


 

Mersin Üniversitesi tarafından ’’Mersin Onkoloji Günleri’’ düzenlendi. Mersin Hilton Otelde yapılan toplantı, Etkinliğin açılışına, Üniversitelerarası Kurul Başkanı ve Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Mac

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantı, açılış konuşmalarıyla devam etti.

Yaptığı açılış konuşmasında MEÜ hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Çamsarı, göreve geldiklerinden bu yana akademik çalışmalara hız verdiklerini vurgulayarak Mersin Onkoloji Günleri'nin önemine değindi ve toplantının verimli geçmesini temenni etti.

Prof. Dr. Macit Arvas ise Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği olarak hedefledikleri bazı noktalar olduğunu ve bugün o hedeflerin çoğuna ulaştıklarını belirterek Mersin Onkoloji Günleri ile ilgili temennilerini dile getirdi. Arvas, dernek olarak yurt içi ve yurt dışı eğitimlere önem verdiklerini kaydetti.

Organizasyon Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ali Ayhan konuşmasında "Temel felsefemiz kalabalık olmak değil, bizden hizmet bekleyenlere en iyi hizmeti sunabilmektir. Dolayısıyla sayın Rektörümüze bize bu fırsatı sunduğu için teşekkür ederim" dedi. Prof. Dr. Ayhan, "Bilim yenilendikçe paylaştıkça büyüyen ve bizi ulusal arenalardan uluslar arası arenalara taşıyan bir araçtır" diyerek konuşmasına son verdi.

Prof. Dr. Saffet Dilek ise Mersin'de bu tip toplantıların daha sık yapılmasını temenni ederek katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Mersin Onkoloji Günleri organizasyonunun Lokal Komite Başkanlığını üstlenen Prof. Dr. Emel Sezer, başta Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı olmak üzere toplantının gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek son yıllarda jinekolojik onkoloji alanında yaşanan gelişmelere dikkat çekti.

Açılış konuşmalarının ardından toplantı düzenlenen beş oturum ile devam etti. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA