Erdemli Belediyesi’nden eğitim açılımı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Erdemli Belediyesi’nden eğitim açılımı


 

Erdemli Belediyesi 8. ve 12. Sınıf öğrencileri için ücretsiz olarak Lise ve Üniversiteye hazırlık etüt merkezi açıyor. Başkan Tollu müjdeyi verdi: kurslar ücretsiz olacak.

Erdemli Belediyesi ücretsiz etüt merkezi kuruyor. Eski adıyla dershane olarak geçen eğitim kurumları yeni çıkan yasa gereği artık sadece belediyeler tarafından açılabiliyor. Konuyla ilgili çalışmaların sonuna gelen Erdemli Belediyesi belediye bünyesinde ilk defa bir eğitim merkezini Erdemli’ye armağan ediyor.  Lise ve Üniversiteye hazırlık kursu niteliğinde toplam 900 öğrenci kapasiteli olarak düşünülen eğitim kursları için ön kayıtlar başladı. Son başvuru tarihinin 19 Temmuz 2017 olduğu belirten başvuruların Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı Halkla İlişkiler servisince alındığını bildirdi.

İnsanların huzurlu bir kentte mutlu bir şekilde hayatlarını devam ettirmeleri için kentin fiziki yapısıyla alakalı çok ciddi hizmetlere imza attıklarını söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu hizmetlerin yanında insan odaklı hizmetlere de ağırlık verdiklerini ifade etti. İnsan odaklı hizmetin en önemli unsurunun kaliteli insanlar yetiştirmek olduğuna dikkat çeken Başkan Tollu, “bu düşünceden hareketle Erdemli Belediyesi olarak eğitimde adaleti sağlamak adına, gençlerimize çok kaliteli ve çok nitelikli hazırlık kursları düzenliyoruz. Liseye ve üniversiteye hazırlık olarak programlanan hazırlık kursları için iki binayı hazır hale getirmiş durumdayız” dedi.

Belediye yetkililerinden alınan bilgilere göre, üniversiteye hazırlık kursu için yeni hastane caddesinde 400 kişilik bir kontenjan ayrılırken, liseye hazırlık kursu için türbe caddesinde 500 kişilik kontenjan belirlendi ve ön kayıtların 19 Temmuz 2017 tarihinde sona ereceği öğrenildi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA