Mersin’in en hızlıları belli oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’in en hızlıları belli oldu


 

“Cheetos Türkiye’nin En Hızlısı” yarışmasının bölge yarışları Mersin’de yapıldı. 14 yaş kategorisinde Mersin’den Dilara Genç birinci oldu.

Türkiye’de atletizm alanında çocuklara yönelik olarak düzenlenen en geniş kapsamlı spor etkinliği “Cheetos Türkiye’nin En Hızlısı” yarışmasının bölge yarışları heyecanı Mersin’de  gerçekleşti.  Mersin ve çevre illerden İlköğretim çağındaki yüzlerce sporcunun katıldığı yarışmada, dereceye giren minikler 12 Haziran’da İstanbul’da gerçekleşecek büyük finalde yarışmaya hak kazandılar.

Heyecan dolu yarışlar sonucunda; 10 yaş kategorisinde Antalya’dan Nehir Gümüş ve Adana’dan Ensar gümüş 11 Yaş kategorisinde Antalya’dan Zeynep Erkal ve Nevşehirden Durat Sütveren ,12 yaş kategorisinde Antalya’dan Saadet Özge Reis  ve  Adana’dan Süleyman Bektaş,13 yaş kategorisinde Isparta’dan Tuana Havva Kara ve Antalya’dan Özgür Akif Doğan, 14 yaş kategorisinde Mersin’den Dilara Genç ve Adana’dan Halil İbrahim Bozdağ İstanbul’da gerçekleşecek büyük finalde ise çocuklar ‘Türkiye’nin En Hızlısı’ unvanını kazanarak spor hayatlarına önemli etkileri olacak ödüllerden yararlanma fırsatına kavuşacaklar.

Toplamda 2 milyona yakın çocuğun katılımının beklendiği "Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı” yarışlarında elemeleri geçen çocuklar 12 Haziran Pazartesi günü İstanbul’da gerçekleşecek Türkiye Finali’nde büyük ödül için yarışacaklar. Kendi yaş kategorilerinde birinci olacak çocuklar ‘Türkiye’nin En Hızlısı’ unvanını kazanarak spor hayatlarına önemli etkileri olacak ödüller kazanacak.

Cheetos Türkiye’nin En Hızlısı Büyük Finali’nde kendi yaş kategorilerinde ilk üçe giren sporculara, yarışmaya katıldıkları yıldan sonraki eğitim öğretim süresi dahilinde spor yaşantılarına devam etmeleri şartıyla aylık eğitim bursu verilecek. Ayrıca kendi yaş kategorilerinde Cheetos Türkiye’nin En Hızlısı Finali sonucunda birinci olacak sporcular da Avrupa Atletizm Şampiyona’sını İtalya’da izlemeye şansı yakalayacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA