Mersin Özel HASML ilk mezunlarını verdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin Özel HASML ilk mezunlarını verdi


 

Mersin merkez ilçe Yenişehir ‘de kurulu Hızır Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, ilk mezunlarını verdi.

Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde, kurucu Müdür Filiz Aslan, Okul Müdürü Halim Temur, öğretmenler; veliler ve öğrenciler katıldı.

Mezuniyet töreninde konuşan okul müdürü Halim Temur, 4 yıl önce sağlık alanında eğitim vermeye başlayan Hızır Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin, tüm zorluklara ülkemizin sağlık ordusuna çok değerli hemşire ve acil tıp teknikeri yetiştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Okul Kurucu Müdürü Filiz Aslan ise, kuruluşlarından bugüne amaçlarından hiçbir zaman sapmadan sabırla bugüne geldiklerini belirterek, “ Kuruluşumuzun üzerinden geçen 4 yıl sonrası ilk mezunlarımızı vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bugün Hızır Anadolu Sağlık Meslek Lisesi olarak 50 hemşiremiz, 18 Acil Tıp Teknikerimiz sağlık ordusuna katılarak, devletimize ve milletimize hizmet verecekler. Bu gurur okulumuz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte hepimize ait. Mezun olan tüm öğrencilerimize çalışma hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra ise hemşire bölümünde okul birincisi olan  Mehmet Emin Çeçi ile okul ikincisi Gülbahar Vural ve ATT’de okul birincisi Ebrudilfer renkliye hediyeleri verildi. Tören öğrencilerin kepleri havaya atılması ile son buldu. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA