Genç yetenekler göz kamaştırıyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Genç yetenekler göz kamaştırıyor!


 

Mersin -2016-2017 Sezonu Şenlik Ligi U-11 ve U-12 Liglerine hafta sonu oynanan karşılaşmalarla start verdi.

ALİ ŞANLI

Liglerin sona ermesi ile futbol heyecanı şimdi de U-11 ve U-12 ligleriyle devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (ASKF) birlikte organize ettiği futbol şenliği başladı.

Hafta sonu Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nda eş zamanlı oynanacak maçlarla minik kramponlar top peşinde koşuyor. Skorun ikinci planda olduğu, daha çok futbolu sevdirmek ve Fair Play’ın ön plana çıktığı turnuva kulüpler tarafından büyük ilgi görüyor.

Turnuvada Hasan Çadırcı’nın çalıştırdığı Çukurova İdman Yurdu Futbol şenliğinde dikkat çeken takımlardan biri olarak öne çıkıyor.

Yetenekli gençleri bünyesinde bulunduran Çukurova İdman Yurdu göz kamaştırıyor.

Toroslar Belediyespor imza atan ve kısa süre de minik yetenekler keşfeden Aziz Filiz sağlam adımlarla geliyor.

Defalarca Türkiye Şampiyonalarında başarılı olan Akdeniz Belediyespor, yine farkını gösterdi. Yetenekli oyuncuları bünyesinde toplayan Akdeniz Belediyespor gelecekte çok ses getirecek gibi.

Yılların eskitemediği ve ayıramadığı bir dostluk oluşturan Ahmet Karataş ve Ömer Karadeniz futbol şenliğinde yine bir aradaydı.

Mersin Amatör Liglerde hep yerleri olan sayısız gençleri yetiştiren muhteşem dörtlü Ömer Karedeniz, Macit Bozlu, Ahmet Karataş ve Sedat Hazımoğlu yine işbaşındaydı. Genç yetenekleri yakından takip eden kurt hocalar zaman zaman geçmişi de yad ettiler.

Mersin’de Galatasaray’ın alt yapısına bakan Mersin İdman Yurdu eski futbolcusu Metin Erbilmiş genç yetenekleri bulma konusunda başarısının yanı sıra tecrübelerini genç yeteneklere aktararak futboldaki seçkin yerini koruyor.

A takım Mersin İdman Yurdu her ne kadar kötü durumda olsa da alt yapı hocaları hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA