Giden gidene! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Giden gidene!


 

Mersin’de sporseverlerin Mersin İdman Yurdu’nun transfer tahtasını açmasını, transfer yapmasını beklerken elindeki oyuncuları bir bir kaybetmesi tepki ile karşılıyor.

ALİ ŞANLI

İlk olarak Sağ bek Abdulkadir’in ayrılması, diğer oyuncuların ise takımdan ayrılmak için alacaklarını bahane göstermeleri sinirleri gerdi.

Son olarak Mersin İdman Yurdu’nun altyapısından yetişen yetenekli futbolcu Tolga Şahin için Sivasspor, Antalyaspor başta olmak üzere diğer Süper Lig ekipleri kıyasıya bir yarışa girdi. Ayrıca bu yıl TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Gaziantepspor’un da 1. Lig tecrübesi olan Tolga ile ciddi olarak ilgilendiği fakat Tolga’nın Süper Lig’ten bir kulüp ile anlaşmak üzere olduğu söyleniyor.

PEDRİEL’E TALİP VAR

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Gaziantepspor transferde dolu dizgin. Ligde kalmayı son maçı kazanarak başaran Antep temsilcisi Mersin İdman Yurdu’nun santraforu Pedriel’in peşinde olduğu öğrenildi.Gol yollarındaki sıkıntıyı aşmak isteyen Antep Belediyespor Pedriel ile anlaşma yolu arıyor. Antep Belediyespor ilk olarak Manisaspor'dan file bekçisisi İsmail Şahmalı ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanmasının ardından; en son Aydın 1923 takımının formasını giyen Gürcan Gözüm ile 1+1 yıllık sözleşmeye imza attırmıştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA