Korktuğumuz başımıza geliyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Korktuğumuz başımıza geliyor!


 

Kriz üstüne krizin yaşandığı MİY’de korkulan oldu! Transfer tahtasının açılamaması nedeniyle eldeki oyunculardan bir bir gidiyor!

ALİ ŞANLI

Transfer yasağı devam eden Mersin İdman Yurdu’nda herkes transfer tahtasının açılmasını beklerken, kulüp elindeki oyuncudan oldu! Göztepe maçında 3 gol atan Abdulkadir Korkut, Manisasspor’a giderek takımdan ayrılan ilk futbolcu oldu.

Bu sezon oynadığı futbolla göz dolduran genç sağ bek Abdülkadir Korkut, haftasonu Manisa’ya giderek görüşmelerde bulundu. Korkut ve menajeri siyah-beyazlı kulüple her konuda anlaştı.

Mersin İdman Yurdu altyapısında yetişen ve Nurullah Sağlam döneminde A takıma yükselen ama sonrasında kiralık olarak gönderilen Abdulkadir, geçen sezon 33 maçta 5 gol attı. 23 yaşındaki futbolcu 3’üncü ligde sırasıyla Adıyamanspor, Niğde Belediyespor, Sancaktepe

Belediyespor formalarını giydi.

Yaklaşık 10 oyuncusunun Mayıs ayı itibariyle sözleşmesi biten Mersin İdman Yurdu’nda, önümüzdeki günlerde yeni ayrılıkların olması kaçınılmaz görülüyor. Yönetimin acil bir eylem planı hazırlamaması durumunda seneye maçlara U19 takımı ile çıkılması söz konusu olabilecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA