Trakya Cam işçisinin direnişi sürüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Trakya Cam işçisinin direnişi sürüyor


 

Aldıkları grev kararları Bakanlar Kurulu tarafından ertelenen cam işçisinin fabrikadaki direnişi devam ediyor. Fabrika önünde toplanıp yürüyen yüzlerce işçi, gövde gösterisi yaparak birlik mesajı verdi.

Haber Merkezi

Kristal İş Sendikası’nın aldığı grev kararının, Bakanlar Kurulu tarafından kabul edilmeyerek ileri bir tarihe alınmasının ardından, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Şişecam’a ait Trakya Cam Fabrikası’nda çalışan işçilerin başlattıkları direniş sürüyor. Dün sabah saatlerinde fabrikaya girmeden önce kapıda bir araya gelen yüzlerce cam işçisi, patronlara karşı adeta gövde gösterisi yaparak kısa bir yürüyüş gerçekleştirdi. Yüzlerce işçinin katıldığı yürüyüşte, “Dünya yerinden oynar, işçiler birlik olsa”, “iş ekmek yoksa barış da yok”, “Geliyor, geliyor cam işçisi geliyor”, “Açlıktan ölmeyiz, biz bu yoldan dönmeyiz” “Direne direne kazanacağız”, “Vur vur inlesin, şişecam dinlesin” sloganları atıldı. Trakya Cam işçileri, kitlesel yürüyüş ve sloganların ardından işbaşı yaptı. 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA