Başkan Güllü korkuttu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Güllü korkuttu


 

Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı ve Anıt Mahallesi Muhtarı Mustafa Naci Güllü, göğsündeki ağrı nedeniyle Medical Park Tarsus Hastanesi’nde el bileğinden anjiyo oldu.

Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı ve Anıt Mahallesi’nin Muhtarı Mustafa Naci Güllü, akşam katıldığı bir iftar programından sonra göğsünde ve sırtında ağrı hissedince Medical Park Tarsus Hastanesi Acil Servisi’ne gitti. Burada muayene ve tetkikleri yapılan Başkan Güllü’nün kalp krizi geçirmediği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşıldı. Hastaneye yatırılan Başkan Mustafa Naci Güllü, sabah Kardiyoloji Uzmanı Dr. İbrahim Konukçu tarafından muayene edildi.

Dr. Konukçu, daha sonra Güllü’ye el bileğinden anjiyo uyguladı. Yaptığı incelemede, Güllü’nün damarlarında tıkanıklık olmadığını belirleyen Dr. Konukçu, kilo vermesini ve sigarayı bırakmasını önerdi. Önemli bir sağlık sorunu olmadığını öğrenince rahat nefes alan Başkan Mustafa Naci Güllü’yü, MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, parti yöneticisi Semih Örücü ve Medical Park Kurumsal Pazarlama Müdür Yardımcısı Nermin Ateş Kırdök ile yakınları ve muhtarlar ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA