Tarsus hocasını buldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus hocasını buldu


 

Geçen hafta başında Kahraman Karataş ile anlaşan ancak nedeni açıklanmadan anlaşmadan vazgeçen Tarsus İdmanyurdu, bir başka Mersin’li hoca olan Memduh Özbalta ile anlaştı.

ALİ ŞANLI

Tarsus İdman Yurdu transfer komitesi, teknik direktör konusunda arayışlarını noktaladı. Sarı-Lacivertli yönetim, Memduh Özbalta ile bir yıllık anlaşmaya vardı. Memduh Özbalta’nın ekibinde yer alan bir kaleci hocası ve iki yardımcı hoca ile de anlaşmaya varıldı.

Kulüp binasında yapılan imza töreninde konuşan Tarsus İdmanyurudu’nun yeni teknik direktörü Memduh Özbalta, “Büyük bir camiaya geldiğimi biliyorum. Bu camia için ne gerekirse onu yapacağız. En başta başarılı bir ekip kurmak istiyoruz. Onun için menajerimizle, kulüp müdürümüzle ve yardımcı hocalarımızla iyi bir takıp kuracağız. Yönetimle beraber ilk olarak iç transfer konularını görüşüyoruz. Bazı arkadaşlarımız ile anlaşma sağlandı. Takımda kalan bazı oyuncularımız var onlarla da anlaşmak istiyoruz. Yönetim ve teknik kadro olarak iç transfer çalışmalarımızı tamamladıktan sonra dış transfere ağırlık vereceğiz. Çok iyi bir takım kurmak istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı stada çekecek bir takım kurup iyi neticeler alacağız. Tarsus İdmanyurdu gibi bir takımın yeri burası değil. Tarsus İdmanyurdu’nu hakkettiği yere çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Camiayı da iyi tanıyorum. Daha önce burada top oynadım. O yüzden işimizin kolay olacağını düşünüyorum. Takım olarak lige 1 – 0 önde başlayacağız. Bütün taraftarlarımızın da ellerine bayraklarını alıp maçlarda bizi yalnız bırakmamalarını istiyorum. Bu bayraklar tekrar çıkacak tekrar Tarsus İdmanyurdu’na o güzel günleri yaşatacağız” dedi. 

Geride kalan sezonda küme düşen Mersin İdman Yurdu’nu da çalıştıran 63 yaşındaki Memduh Özbalta, daha önce Alibeyköy, Yeni Ereğlispor, Yeni Mersin Spor, Erdemli Belediyespor, Medcem Silifke Belediyespor’da da görev yapmıştı.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA