Festival kortejı renkli anlara sahne oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Festival kortejı renkli anlara sahne oldu


 

Mezitli Belediyesi’nin bu yıl sekizincisini düzenleyeceği Soli Güneş Festivali’nin tanıtımı için kortej düzenlendi. Mersin’in caddelerini turlayan festival korteji, renkli görüntülere sahne oldu.

Mersin Bisiklet Kulübü, Mersin Bisikletli Gezginler, Çukurova Klasik Otomobilciler Derneği ve Mersin Türk Riders Chopper Kulübü, Rebirth Motosikletliler Grubu, Mersin Motosiklet Spor Klubü,Mersin Volkswagen Otomobil Sevenler Derneği'nin katılımları ile gerçekleşen kortej, Mezitli Belediyesi Hizmet Binası önünden başladı. Üzerinde, 8. Soli Güneş Festivali logosunun bulunduğu bayraklar, katılımcılar tarafından Mersin caddelerinde dalgalandırıldı. Yaklaşık 22 kilometre boyunca devam eden kortej, renkli görüntülere sahne oldu.

“325 GÜN GÜNEŞ GÖREN KENTİN İNSANLARIYIZ”

Etkinlik ile ilgili kısa bir açıklama yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'' Yılın 325 günü güneşli olan yöremizde güneşin önemini vurgulamak üzere her yıl GÜNEŞ FESTİVALİ düzenliyoruz. Soli Güneş Festivali'ni, Viranşehir, Forum ve Hilton güzergahları üzerinde düzenlediğimiz kortej ile halkımıza tanıttık. Bu yılda 3-4 Haziran günleri festivalimizi gerçekleştireceğiz. 3 Haziran Cumartesi günü saat 14.00'da gündüz etkinlikleri ile başlayacak olan Güneş Festivalimizde bu yılda sevilen sanatçılar yer alacaktır. 3 Haziran Cumartesi saat 21.00’da “Bengü”, 4 Haziran Pazar akşamı da yine aynı saatte 'Nilüfer'i festivalimiz kapsamında sizlerle buluşacak. Tüm halkımızı 8.Soli Güneş Festivaline davet ediyorum.'' ifadelerini kullandı. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA