Mutlular, Güliz Ayla ve Mabel Matiz ile coştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mutlular, Güliz Ayla ve Mabel Matiz ile coştu


 

Mersin’in Mut ilçesinde 55. Uluslararası Mut Karacaoğlan, Kayısı Kültür ve Sanat Festivali’nin ilk akşamında, pop müziğin sevilen sanatçılarından Güliz Ayla ve Mabel Matiz hayranlarına unutamayacakları bir konser verdi.

Gecede ilk olarak Güliz Ayla, ardından Mabel Matiz sahneye çıktı. Hayranları ünlü sanatçılara konser boyunca eşlik etti. Ünlü sanatçılara, günün anısına Karacaoğlan ve kayısı plaketi armağan edildi. Sanatçılara plaketlerini Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz verdi.

Mut’ta konser vermekten çok büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Güliz Ayla ve Mabel Matiz, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz’a teşekkür ettiler. Güliz Ayla, "Mut'un kayısısı çok lezzetli, hele insanları sıcakkanlı, neşeli olmakla beraber beni de sahnede coşturdular" dedi.

Başkan Nebi Yılmaz da, "Sizin gibi ünlü sanatçılarımızı Mut Karacaoğlan, Kayısı Kültür ve Sanat Festivalimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Müziklerinizle bize neşe kattınız teşekkür ediyorum" diye konuştu. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA