Dağ Bisikleti Yarışmasında 1’inci Mersin! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Dağ Bisikleti Yarışmasında 1’inci Mersin!


 

Mersin Üniversitesi Bisiklet Topluluğu üyeleri; Malatya Akçadağ Belediyesi, Extrem Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü ve İnönü Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen ‘Levent Vadisi Uluslararası Doğa Sporları Festivali’nde yarıştı.

18-21 Mayıs tarihleri arasında Levent Vadisi’nde düzenlenen festivale; İsviçre, ABD, Şili, Almanya, İsrail ve Türkiye'den sporcular katıldı. Festival kapsamında İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu tarafından organize edilen Dağ Bisikleti Yarışması’nda; kadınlar kategorisinde Hayriye Nur Okur; erkekler kategorisinde Furkan Kıskaç, Mehmet Gün ve Cihan Işıklar üniversitemizi temsil etti.

28 yaş altı lisanslı sporcuların katıldığı yarışta, MEÜ Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Hayriye Nur Okur kadınlar kategorisinde birinci oldu. 2.1 kilometrelik parkurda, 5 tur üzerinden değerlendirilen yarışın 4’üncü turunda bisikletinin ön tekeri patlayan Okur, bisikletini 1 kilometre elinde taşıyarak yarışı tamamladı. Yarışmanın teknik kısmının zorlayıcı olduğunu söyleyen Okur “Bir yıldır yarışmalara katılıyorum. Bu yarışmanın 4’üncü turunun yarısında bisikletimin tekeri patladığı için, bitiş noktasına kadar bisikletimi elimde taşıdım. 5’inci turu da bisikletin patlak tekerine hava basarak tamamladım. Yağmurlu havada yaşadığım bu aksiliklere rağmen yarışta birinci olduğum için mutluyum. Bizi çalıştıran antrenörümüz Enes Erdoğan’a teşekkür ederim. Hedefim Türkiye’deki milli sporcularla yarışmak ve Türkiye Şampiyonu olmak” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA