Duman, Silifkelilere unutulmaz bir gece yaşattı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Duman, Silifkelilere unutulmaz bir gece yaşattı


 

Rock müziğinin sevilen grubu Duman, etkileyici ve akustik performansıyla Silifkelileri coşturdu. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Festival akşamlarını birbirinden değerli sanatçılarla taçlandırmaya devam ediyoruz” dedi.

44. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalinin üçüncü gününde sahne alan Duman grubu, gece geç saatlere kadar sergilediği performansıyla, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Rock severlerin tıklım tıklım doldurduğu konserde gençler adeta kendilerinden geçti. Duman sahnede özellikle, “Aman Aman”, “Eski Köprünün Altında” ve “Seni Kendime Sakladım” isimli şarkıları ile sevenlerini coşturdu. Türkiye'nin en çok sevilen rock gruplarından Duman'ın şarkılarını Silifkeliler, hep bir ağızdan söyledi. Grubun, dillerden düşmeyen eski ve yeni şarkılarını seslendirdiği muhteşem konserde Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Duman grubuna teşekkür plaketi verdi.

“SİLİFKELİLER HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR”

44. Uluslararası Müzik ve Folklor Festivalinin başarılı bir şekilde devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Festival akşamlarımızda birbirinden değerli sanatçılarımızı halkımızla buluşturmaya devam ediyoruz. Bu güzel gecede Rock müziğin sevilen isimlerinden Duman gurubunu sizlerle buluşturduk. Alanı dolduran binlerce vatandaşımıza ve Duman grubuna bu güzel konser için ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA