Çocuğa iki yıl boyunca tecavüz etmiş! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çocuğa iki yıl boyunca tecavüz etmiş!


 

Tarsus’ta 12 yaşında bir erkek çocuğa cinsel istismarda bulunan ve suçüstü yakalanarak tutuklanan Bayram S.’nin, ailesini öldürme tehdidi ile çocuğa iki yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı!

Mehmet Nabi Batuk

Mersin’in Tarsus ilçesinde dini eğitim çalışmaları yürüten Mustazaflar Derneği adına eğitim verdiği iddia edilen Bayram S.’nin, bir çocuğa cinsel istismarda bulunurken suçüstü yakalanmasının ardından karneden bir gelişme yaşandı. Jandarma İlçe Komutanlığı’nın dikkati sonucu yakalanan ve tutuklanan Bayram S.’nin söz konusu çocuğu iki yıldır istismar ettiği ortaya çıktı.

AİLE ŞAHSIN DİNİ KİŞİLİĞİNDEN ÖTÜRÜ KAYGI DUYMAMIŞ!

Cinsel istismara uğradığı iddia edilen çocuğun yakını Abdullah Ablak, gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Çocuğun yaşadıklarının farkında olmadığını söyleyen Ablak, iki yıl boyunca şahsın çocuğa defalarca cinsel istismarda bulunduğunu öne sürdü. Şahsın çevresince Mustazaflar Derneği üyesi olarak tanındığını ve camilerde çocuklara bazı dini eğitimler verdiğini belirten Ablak, ailenin de söz konusu şahsın dini kimliği nedeniyle hiç şüphelenmediğini aktardı.

Yaşanan iğrenç olayı anlatan Abdullah Ablak, “Çocuğumuz küçüklüğünden beri bu şahıs onunla yakından ilgileniyormuş. Onu sürekli yanına alıyormuş, hediyeler alıyormuş, gezdiriyormuş. Çocuk büyüyünce ona tablet, elbiseler almış, annesinin babasının gözünü boyamış. Ancak aile söz konusu şahsın dini kişiliğinden ötürü kaygı duymamış.

Şahıs olayın yaşandığı gün ise çocuğun annesini arayarak, çocuğu geziye çıkaracağını söylemiş ve gelip evinden almış. Annesi de hiç şüphelenmiyor. Çocuğu 4 saat sonra geri getirmiş. Akşam saatlerinde eve jandarmalar gelmiş ve olay karakola intikal etmiş.

Baba karakola giderken, çocuğun hırsızlık yaptığını düşünüyor ancak jandarma ekiplerinin, Bayram S.’yi tarif ederek, tanıyıp tanımadıklarını sorması üzerine iğrenç görüntüler ortaya çıkıyor. Görüntüleri izleyen aile yıkılıyor” dedi.

“BU ŞAHIS 2 YILDAN BUYANA ÇOCUĞUMUZA TECAVÜZ ETMİŞ”

İstismara uğrayan ailenin durumunun çok kötü olduğunu ifade eden Abdullah Ablak, İbrahim S.’nin çocuğu ailesini öldürmekle tehdit ederek, çocuğa defalarca tecavüz ettiğini söyledi. Ablak, “Bu durum tek seferlik bir olay değilmiş. Şahıs 2 yıldan buyana çocuğumuza tecavüz ediyormuş. Biz çocukla konuştuk. Çocuğumuzu sürekli tehdit ediyormuş. Çocuğumuza sürekli ‘sen bu olayı kimseye anlatırsan anneni, babanı, bütün sülaleni öldüreceğim ve hepsini kuyuya atacağım’ diyormuş. Yani iki yıldan beridir bu şahıs çocuğu iğrenç bir şekilde kullanıyor” şeklinde konuştu.

“BU İĞRENÇ OLAYIN ÜSTÜNÜ NASIL KAPATMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ?”

Yakınlarının, Bayram S.’nin FETÖ Terör Örgütüne üye olduğu için tutuklandığını anlattığını da söyleyen Abdullah Abak, “Akrabaları Bayram S’in suçsuz olduğunu iddia ediyor. Ancak ortada görüntüler var. Ayrıca herkese FETÖ’den yakalandığını söyleyerek, bu iğrenç olayın üstünü kapatmaya çalışıyorlar. Kendilerini bu şekilde düzlüğe çıkaramazlar. Tam tersine kendilerini daha da kuyuya atarlar. Bu şâhısa en ağır ceza ne ise onun verilmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

“AİLEYİ UYARDIK, DİNLEMEDİLER”

Bayram S’nin çocuklara eğitim vermesini doğru bulmadıklarını ve defalarca aileyi uyardıklarını da dile getiren Ablak, “Aileyi defalarca uyardık, ‘çocuğu IŞİD’çi yapacak, bu adamı çocuklardan uzak tutun’ dedik. Ancak aile, ‘bunlar Müslüman’dır, bizim çocuğumuza zarar verecek bir şey yapmaz’ dedi” dedi.  

“DİNCİ FAALİYET YÜRÜTEN DERNEK VE VAKIFLARA KARŞI DİKKATLİ OLUN”

Son olarak vatandaşlara seslenen Ablak, vatandaşların din üzerinden faaliyet yürüten, eğitim çalışmaları yapan dernek ve vakıflara karşı dikkatli olmasını isteyerek, “Kimse inanmak istemiyor. Düşünüyorsun bu adam din dersi veriyor, namaz kılmayı öğretiyor, Müslümanlığı anlatıyor diyorsun inanamıyorsun. Bu tür insanlar nasıl böyle bir şeyler yapabilirler diyorsun. Ancak bizim yaşadığımız olaydan haberimiz bile yoktu. Güvenlik güçlerimiz bu şahsı suçüstü yakaladı. Buradan tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum; Bu tarz dini kullan insanlara ve derneklere inanmasınlar. Bu derneklerin, bu insanların tüm foyaları defalarca ortaya çıktı, çıkmaya da devam ediyor.  Özellikle kendi mahallemde yaşayan komşularıma sesleniyorum; Mahallede bunun gibi birçok insan var bunlara pirim vermeyin. Çocuklarınızı din üzerinden pirim yapan derneklere vakıflara göndermeyin” diye konuştu.  



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA