Karsu hayran bıraktı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Karsu hayran bıraktı


 

Caz müziğinin dünyaca ünlü sesi Karsu Dönmez, Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu.

16. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, caz müziğinin dünyaca ünlü yıldızı Karsu Dönmez’i Mersinli sanatseverlerle buluşturdu. Yüzyılın en önemli müzik salonlarından birisi olan New York’daki Carniege Hall’de üç kez, North Sea Jazz Festivali’nde iki kez konser verme başarısı gösteren ve 2016 yılında Hollanda’nın grammy ödülü olarak kabul edilen Edison Caz Ödülü’nü kazanan Sanatçı, 18 Mayıs 2017 Perşembe günü saat: 20.00’de Mersin Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yer alarak caz müziği tutkunlarını kendisine hayran bıraktı.

Konserde, Diamonds, Yeah, Hatırla Sevgili, Gesi Bağları, Bırak Beni Böyle, Yemen, Last Heat, Jest Oldu, Kimse Bilmez, Medley, On The Road, Domates, şarkıları seslendirildi. Vokal ve piyanoda Karsu Dönmez’in yer aldığı orkestra şu isimlerden oluşuyor; Ulrich de Jesus (Gitar), Marten Jeninga (Bass Gitar), Yoran Hoop (Davul), Daniel Mester (Saksafon, Klarinet).

Davul, saksafon ve klarinetin solo performansları ve Karsu Dönmez’in dinleyiciyle kurduğu içten diyaloglar ve sempatisi görülmeye değer anlar yaşattı. Her yaştan dinleyicinin katılım gösterdiği konser bitiminde hayranlarıyla birlikte olan Sanatçı, Confession ve Colors adlı albümlerini ve İstanbul Konseri DVD kayıtlarını imzaladı. 

Avrupa Festivaller Birliği (EFA) üyesi Mersin Uluslararası Müzik Festivali, 16. kez düzenlediği festival ile Mersin’in sesi olmaya devam ediyor. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA