Büyükşehir ve çevik kuvvet ekiplerinden ortak denetim | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Büyükşehir ve çevik kuvvet ekiplerinden ortak denetim


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü çevik kuvvet ekipleri ile birlikte Yenişehir ilçesi H. Okan Merzeci Bulvarı, Ali Kaya Mutlu Caddesi, 34. Cadde, 36. Cadde ve Üniversite Caddesi’nde seyyar köfte ve kokoreç tezgâhlarına yönelik ortak denetim gerçekleştirdi

Yapılan denetimde ruhsatsız olarak faaliyet gösteren seyyar kokoreç ve köfte tezgâhları ile malzemeleri, zabıta ekipleri tarafından toplandı. Hijyen kriterlerine uymayan, plakasız veya kanunlara uygun olmayan seyyar köfte ve kokoreç araçları çekici marifetiyle bulundukları yerlerden kaldırılarak trafik ekipleri tarafından trafikten men edildi.

Denetimler sonunda zabıta ekipleri tarafından çok sayıda seyyar malzemeye el konulurken, 2 adet seyyar köfte ve kokoreç aracı trafikten men edildi. Seyyar satıcılara idari para da cezası uygulandı. Mersin Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri ve güvenlik güçleriyle ortaklaşa düzenlenen denetimler sırasında ayrıca polis ekipleri tarafından biri aranan olmak üzere toplam 3 şahıs gözaltına alındı.

Zabıta ekipleri, vatandaşları ruhsatsız ve izinsiz olarak faaliyet gösteren, hijyen kurallarına uymayarak halk sağlığını tehdit eden bu türlü yerlerden alışveriş yapmamaları konusunda uyardı.(bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA