19 Mayıs’ta 119 kişiye bisiklet | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

19 Mayıs’ta 119 kişiye bisiklet


 

Yaptığı bisiklet yollarının yanı sıra ilçede bisiklet kullanımını artırmak amacıyla değişik zamanlarda yüzlerce bisiklet dağıtan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 119 Mezitli Kart kullanıcısına bisiklet hediye etti.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra, Mersin Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Ferhat Coşkun, Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Kılıç, Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşların katıldığı törende talihliler bisiklet kazanmanın heyecanını yaşadı.

Daha temiz ve sağlıklı bir kent için bisiklet kullanımının artması gerektiğinin altını çizen Başkan Tarhan, “Ben de çoğu zaman bisiklete binerek vatandaşların dikkatini bu yöne çekmeye çalışıyorum. Milletvekilimize, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve İlçe Müftümüze de bu nedenle bisikletler hediye ettik. Vatandaşlarımıza ‘O biniyorsa bizde binebiliriz’ algısını oluşturmalıyız. Önümüzde ki süreçte de bisiklet yollarımız ve bisiklet dağıtımımız devam edecektir. Sağlıklı olmak için, akaryakıt tüketimini azaltmak ayrıca trafik ve park sorununu azaltmak için bisiklet yollarını ve bisiklet kullanımını artırmamız gerekiyor” ifadelerine yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA