Vali Çakacak halkı dinledi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vali Çakacak halkı dinledi


 

Vali Özdemir Çakacak, İl İdare Şube Başkanları ve Halk Toplantısı kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve talepleri dinledi.

Valilik Hizmet Binası Konferans Salonunda düzenlenen Halk Toplantısına; Vali Yardımcıları, Merkez İlçe Kaymakamları, kentte bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının bölge ve il müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantı öncesinde yaptığı konuşmada, Halk Toplantılarında vatandaşların daire müdürleriyle bir araya gelerek, onların istek, talep ve beklentilerinin konuşulacağını belirten Vali Çakacak, bu sayede vatandaşların taleplerini ilgili kurum müdürlerine ilk elden ileterek, sorunların en kısa sürede çözülmesinin sağlanacağını ifade etti.

Vali Özdemir Çakacak’ın konuşmasının ardından vatandaşların tek tek söz alarak sorun ve taleplerini doğrudan kamu kurum ve kuruluş amirlerine iletmeleri ile devam eden toplantı, Vali Çakacak’ın, il ve bölge müdürlerinden ilimizde devam eden yatırımlar, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi almasıyla sona erdi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA